Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen tusfürdőt szoktatok...

Milyen tusfürdőt szoktatok használni, mi alapján veszitek meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Csak kíváncsi vagyok, h ki milyen tusfürdőt használ. Mi alapján veszitek? Az árára figyeltek inkább, vagy van egy kedvenc márka amit favorizáltok, esetleg illat alapján választjátok ki a megfelelőt?

Azért gondoltam h megkérdezem, mert ma kicsit elámultam a boltban, h mennyire felmentek a tusfürdő árak. Én Axe-ot szoktam használni, de már majdnem 900 Ft. Ezért ma inkább anyagias voltam, és vettem Baba tusfürdőt, 400 ml-s kiszerelést, mert le volt árazva. Nagyon elszálltak az árak:/

2012. márc. 20. 15:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Évek óta Dove-ot használok, mert illata és hatása egyaránt jó. Persze az újakat azért végigillatozom mielőtt megveszem :)

Most, hogy nincs munkám, én is olcsóbbat vettem...

2012. márc. 20. 15:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos nagyon drágák :( Én amióta magamnak veszem (néhány éve csak) elég sok félét vettem már. Egy időbe gyakran vettem Fa-t, Palmolive-ot, Babát, régebben még csak a kisebb kiszerelésben mindig. Aztán rájöttem, hogy a nagyobb kiszerelés megéri. Mostanában Palomolive-ből vagy Babából veszek nagy kiszerelést. Egy időbe kipróbáltam pár Rossmannos tusfürdőt is, aloe vera és stb. illatban, jók voltak azok is és akkor még olcsók, de ma már azok sem azok.
2012. márc. 20. 15:27
 3/6 anonim ***** válasza:
gondolom ffi vagy AXE végett, én páromnak DM-es tusfürdőt szoktam vagy rossmannosat, teljesen jó illata van és nem drágább 500 ft-nál! Mi is volt hogy AXE-t vettünk de olyan hamar elfogy és ahhoz képest szörnyű magas áron van. Aztán Olds Spice ami még igen jó az 600 ft de annyira finom illata van a feketének hogy ha úgy van pénzünk veszünk mert isteni:) Amúgy tudom pasiként nem szokás járkálni,de drogériákban olcsóbbak .)
2012. márc. 20. 15:29
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen, pasi vagyok. (25/F)

Hát drogériákba nem nagyon járkálok, nem vagyok az a vásárolgatós típus:) Lehet kipróbálom ezeket amiket írtatok.

Old Spice-t még nem használtam, már lassan 10 éve Axe-t használok. De hát az ára miatt elgondolkodtam a váltáson:/

Egyszer próbáltam ki a Tesco-s tusfürdőt, kb 1 éve, 350 Ft volt:D És ahhoz képest h Tesco-s, ugyanolyan illata volt mint a csokis Axe-nak. És fele annyiba került. Sajna most már az is 650:/

2012. márc. 20. 15:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Elég környezettudatos vagyok, és állatkísérlet mentes termékeket vásárolok, így szinte az összes márka kiesik nálam. Ami marad az a dm- és rossmann saját márkás termékei, és szappanok (ott meg ugye nem veszek pálmaolajjal készültet), tehát a legegyszerűbb legkevesebb káros anyagot tartalmazót részesítem előnyben. Most dm-es babáknak való krémes fürdetőm van (szőrnyű baba szaga van, de szerencsére nem tartós).

27/n

2012. márc. 20. 17:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Baba! az a kedvencem, isteni illata van.
2012. nov. 18. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!