Milyen tusfürdőt szoktatok használni, mi alapján veszitek meg?
Sziasztok!
Csak kíváncsi vagyok, h ki milyen tusfürdőt használ. Mi alapján veszitek? Az árára figyeltek inkább, vagy van egy kedvenc márka amit favorizáltok, esetleg illat alapján választjátok ki a megfelelőt?
Azért gondoltam h megkérdezem, mert ma kicsit elámultam a boltban, h mennyire felmentek a tusfürdő árak. Én Axe-ot szoktam használni, de már majdnem 900 Ft. Ezért ma inkább anyagias voltam, és vettem Baba tusfürdőt, 400 ml-s kiszerelést, mert le volt árazva. Nagyon elszálltak az árak:/
Évek óta Dove-ot használok, mert illata és hatása egyaránt jó. Persze az újakat azért végigillatozom mielőtt megveszem :)
Most, hogy nincs munkám, én is olcsóbbat vettem...
Igen, pasi vagyok. (25/F)
Hát drogériákba nem nagyon járkálok, nem vagyok az a vásárolgatós típus:) Lehet kipróbálom ezeket amiket írtatok.
Old Spice-t még nem használtam, már lassan 10 éve Axe-t használok. De hát az ára miatt elgondolkodtam a váltáson:/
Egyszer próbáltam ki a Tesco-s tusfürdőt, kb 1 éve, 350 Ft volt:D És ahhoz képest h Tesco-s, ugyanolyan illata volt mint a csokis Axe-nak. És fele annyiba került. Sajna most már az is 650:/
Elég környezettudatos vagyok, és állatkísérlet mentes termékeket vásárolok, így szinte az összes márka kiesik nálam. Ami marad az a dm- és rossmann saját márkás termékei, és szappanok (ott meg ugye nem veszek pálmaolajjal készültet), tehát a legegyszerűbb legkevesebb káros anyagot tartalmazót részesítem előnyben. Most dm-es babáknak való krémes fürdetőm van (szőrnyű baba szaga van, de szerencsére nem tartós).
27/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!