Vélemények? 15 éves lánynak ilyen a haja az szerintetek milyen?
2012. ápr. 1. 18:19
1/24 A kérdező kommentje:
a szíínesből is az első..:)
2012. ápr. 1. 18:23
2/24 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik az ilyen merész haj, de arra számíthatsz, hogy ha ilyet csináltatsz magadnak nagyon sokan megszólnak és lenéznek, mert nem vagy olyan mint a megszokott.
3/24 anonim válasza:
Nem az én hajam,úgy,hogy addig nem érdekel :D
4/24 anonim válasza:
Nekem nem nagyon tetszik,de nem is akadok ki ha ilyen hajak rohangálnak az utcán..
De az tuti,hogy 15 éves lány nem sokáig élvezné a pink hajszínt.Az iskola kötelezné,hogy tüntesse el,és legyen eredeti hajszíne.(barna,fekete,vörös vagy szőke) Az iskolai szabályzatban is benne van(megfelelő hajviselet,ruházat)
Én ha 25 évvel ezelőtt ilyen hajjal mentem volna suliba,az egyik pofont apámtól,a másikat a tanártól kaptam volna.
39/N
6/24 anonim válasza:
Nekem a második jobban tetszik. Bár tényleg merész...
7/24 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat..:) 18:38 nem a pink szinű hanem a szivárvány színű haj..:)
2012. ápr. 1. 19:15
8/24 anonim válasza:
18:38-as vagyok
teljesen mindegy hogy pink vagy szivárvány vagy lila,vagy takonyzöld hajszín.Sokáig nem fogod élvezni a hordását,mert az iskola tiltani fogja.Nincs az a suli,ahol engedik,hogy ilyen hajjal megjelenj.Mint írtam az iskola szabályzatban a megfelelő megjelenés benne van.
9/24 A kérdező kommentje:
első kommentelő: igen tudom számítok is rá..:)de nem érdekel én nézem le az olyan embereket akik a hajam színe miatt szólnak meg..:) Egyszerűen nem tud érdekelni én sajnálom őket igazából mert a külsőségek számítanak nekik nem pedig a belső..:) Hidd el megtanultam már az ilyen embereket kezelni mert nem ez lenne az első merészebb hajam..:) (amugy 1 hét mulva leszek 16.) volt már ilyen is a hajam: [link] (ugyan ilyen színekkel..)
2012. ápr. 1. 19:23
10/24 A kérdező kommentje:
csak nekem fekete a hajam , és ott fölül a fekete nekem pont szőke volt..:) most sima fekete színe van a hajamnak egyenlőre..:)
2012. ápr. 1. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!