Szeretném teljesen leborotválni a fejem, a szüleim nem engedik a dolgot és heves vita lett a vége ma is, mit tegyek? 19L
Szeretnék megvallni hajamtól nagyon rég óta ami derékig ér, az okaim is megvannak rá. A szüleim nem engedik a dolgot és ma is heves vita lett ebből. Megszabják mit tegyek, mit ne, hogyan éljek, kivel ismerkedhetek (fiúval sem tudtam összejönni még, a szüleim korlátozásai miatt) milyen hosszú legyen a hajam, a szabadidőmben kizárólag itthon lehetek, (mintha egy börtön lenne a szoba amiben éjjelente alszom) ritka hogy elmehetek a hétvégén stb... Ezt bőven megelégeltem, s lázadásom jeleként, illetve magam miatt is, szeretném teljesen leborotválni nagyjából 10 éve növesztett hajam.
A szüleim nem értik meg a dolgot, voltaképpen semmit sem tudnak megérteni, illetve fullasztó hogy ennyire pórázon fognak 19 éves korom ellenére! Mitévő legyek?
Most komolyan puszta lázadásból akarod leborotválni a hajad???
Ha ki akarod ereszteni a gőzt, inkább vegyél egy üveg szeszt és idd meg a mező közepén, de ekkora hülyeséget ne csinálj.
Elég egyértelmű, hogy mindez csak lázadás, hiszen te is leírtad. Azt gondolom ez nem a szépség és divat kategóriába tartozik. A hajad persze visszanő, de szerintem nem a derékig érő hajadon kellene "bosszú állnod". Ezt a dolgot a szüleiddel kellene megbeszélni inkább és az ő hozzáállásukon kellene lazítani, elvégre felnőtt nő vagy, itt lenne az ideje, hogy engedjék azt tegyél amit akarsz.
Szóval én a helyedben nem borotválnám le.
A 19 éves lányok mostanság nagyon meg akarnak szabadulni a hajuktól:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..
Rajta, sokat nem vesztessz te sem, sőt fellélegezhetsz...
Már ne haragudj, de elég idióta lázadás ez a részedről. Van néhány korombeli ismerősöm, akik csak levágatták a hajukat, azóta is bánják és alig tudják visszanöveszteni szép hosszúra. Ezenkívül a pasik is a hosszú hajat kedvelik, kopaszként esélyed sem lesz. Választhatnál kicsit értelmesebb lázadási módszert is... de ahogy gondolod, ha így látod jónak, hát tedd. Mindenki a saját kárán tanul.
20/L
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy holnap átmegyek a barátnőmhöz, kölcsönkérem a nullás gépét (tudja a szándékom nagyon rég óta, ő azt mondta felnőtt nő vagyok, ez az én döntésem és elfogadja) és le fogom tolni magamnak az egészet 5 perc alatt! :) Ez csak haj, vissza fog nőni, nem mellesleg még sosem volt rövid hajam, s amíg visszanő, kipróbálhatok sokféle stílust is. Felnőtt nő vagyok, senkitől sem kell engedélyt kérnem mit tegyek a saját testemmel, ha kopasz szeretnék lenni, akkor az leszek. Holnap beszámolok, mi lett a vége a dolognak. :)
Elolvastam azt a szintén 19 éves lányt akit linkelt nekem az egyik kommentelő és nagyon szimpatikus nekem, rokonlelkek vagyunk. Remélem én is hasonlóképpen fogom majd érezni magam miután megtettem én is a dolgot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!