Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vita és civakodás a szomszédda...

Vita és civakodás a szomszéddal, hogyan lehetne ennek már végre vége?

Figyelt kérdés

A fiam meg én együtt lakunk, ő már 21 éves. A szomszédaink fura emberkék, mindenesetre volt egy négyzeteltérésük, és azóta az én életemet is megkeseítik, mert ''nem nevelem meg a fiam''.

Végül is a vitában a fiamnak volt igaza, de annyira lemaradi és buta emberkék, hogy az csúcs.

Mit tehetnénk ellene? Már elegem van belőlük.

2011. febr. 3. 13:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
40%

persze hogy a fiadnak van igaza...

mint az én kedves szomszédom,aki a kiscsi fiát védi,mert éjjel dolgozik,csak elfelejti hogy nem mindenki tud ugy aludni hogy dübörög a lakás...

mit tett a fiad?

2011. febr. 3. 13:36
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Persze kedves anyuka, ha azt mondod, hogy fiadnak volt igaza, hat akkor legyen ugy.
2011. febr. 3. 13:43
 3/11 A kérdező kommentje:

Nem azért mondom, hogy a fiamnak van igaza, mert ő a fiam, hanem mert tényleg neki volt igaza.

Nos, a ''kedves'' szomszédúr lejött hozzánk részegen, és elkezdett ordíbálni a fiamra, és a barátnőjét is sértegette. Erre a fiam megfogta és kirakta a házból. Azóta a szomszédasszony meg a férje rossz szemmel néznek minket, és a többi szomszédnak is tömik a fejét tele hülyeséggel.

Szerintetek a fiam nem jogosan rakta ki,nem otthon van,hogy kiabáljon és sértegessen.

2011. febr. 3. 13:47
 4/11 anonim ***** válasza:
54%
Spongyabobot rá! Majd elfelejtik a négyzeteltérést, és megbékélnek. Ha majd kijózanodnak egyszer egyáltalán. Mi a vita tárgya? Állandóan? Egyszeri eset volt, ők részegen, más otthonában próbáltak rendet teremteni...
2011. febr. 3. 13:53
 5/11 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy ilyenkor sok mindent nem lehet tenni. Vagy csinálsz valamit amitől végleg megoldódik a probléma, ergo gyökerestül téped ki a gazt, vagy a kis csipkelődések csak egyre nagyobbak lesznek. Én az elsőt választottam, de emberfüggő, hogy utána feladja e. Nem írom le mit csináltam, végül is igazából sose vállaltam magamra, de utána valahogy békén hagyott az a f*sz :)
2011. febr. 3. 13:53
 6/11 tetris ***** válasza:
34%
A szomszéd gondolom nem ok nélkül állított be hozzátok. Vszeg valami zavarta, amit a fiad csinált. Amíg nem tudjuk, hogy a szomszéd mi miatt balhézott, addig nehéz tisztán látni ez ügyben. Mert az, hogy a fiadnak adsz igazat, az természetes, hiszen az anyukája vagy.
2011. febr. 3. 15:43
 7/11 anonim ***** válasza:
Persze, meg ok nélkül részegen beállít kiabálni. Persze. Vagy te hagysz ki valamit, vagy a kicsi fiad.
2011. febr. 3. 15:51
 8/11 anonim ***** válasza:

De mi volt a szomszéd baja? Ahogy már írták, ok nélkül nem csinál ilyet senki. Ja, és 2féle ember mond igazat: a gyerek és a részeg....

Nagyon várjuk a kommentet!

2011. febr. 3. 15:56
 9/11 A kérdező kommentje:

A lépcsőházat nem mosta fel, ezért jött ordítani, közben nem is rajtunk volt a sor, hanem a melletünk levőknek :))

De hiába na, még azóta sem békéltek meg.

És akármi is legyen az ügy szerintem más házába senki se menjen ordítani és sértegetni. Vagy nincs igazam?

2011. febr. 3. 20:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Hááát, ha tényleg ennyi a gond, és csak egyszer fordult elő, akkor tényleg bunkó a szomszéd, ha viszont ez csak egy gond a sok közül, akkor lehet, hogy betelt náluk a pohár. Ti tudjátok, hogy melyik eset az igaz. Ha csak egyetlen alkalommal volt ilyen gond, akkor ti is beszélhettek a szomszédokkal, ha viszont sok van már a rovásotokon, akkor hallgatni arany, főleg nektek.
2011. febr. 4. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!