Vita és civakodás a szomszéddal, hogyan lehetne ennek már végre vége?
A fiam meg én együtt lakunk, ő már 21 éves. A szomszédaink fura emberkék, mindenesetre volt egy négyzeteltérésük, és azóta az én életemet is megkeseítik, mert ''nem nevelem meg a fiam''.
Végül is a vitában a fiamnak volt igaza, de annyira lemaradi és buta emberkék, hogy az csúcs.
Mit tehetnénk ellene? Már elegem van belőlük.
persze hogy a fiadnak van igaza...
mint az én kedves szomszédom,aki a kiscsi fiát védi,mert éjjel dolgozik,csak elfelejti hogy nem mindenki tud ugy aludni hogy dübörög a lakás...
mit tett a fiad?
Nem azért mondom, hogy a fiamnak van igaza, mert ő a fiam, hanem mert tényleg neki volt igaza.
Nos, a ''kedves'' szomszédúr lejött hozzánk részegen, és elkezdett ordíbálni a fiamra, és a barátnőjét is sértegette. Erre a fiam megfogta és kirakta a házból. Azóta a szomszédasszony meg a férje rossz szemmel néznek minket, és a többi szomszédnak is tömik a fejét tele hülyeséggel.
Szerintetek a fiam nem jogosan rakta ki,nem otthon van,hogy kiabáljon és sértegessen.
De mi volt a szomszéd baja? Ahogy már írták, ok nélkül nem csinál ilyet senki. Ja, és 2féle ember mond igazat: a gyerek és a részeg....
Nagyon várjuk a kommentet!
A lépcsőházat nem mosta fel, ezért jött ordítani, közben nem is rajtunk volt a sor, hanem a melletünk levőknek :))
De hiába na, még azóta sem békéltek meg.
És akármi is legyen az ügy szerintem más házába senki se menjen ordítani és sértegetni. Vagy nincs igazam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!