Miért ilyen nagy divat a hónaljszőrleszedés?
Figyelt kérdés
Attól még lehet ápolt va Ai . Én utálom leszedni férjemnek is tetszik igy is ugy is de neha leszedem meg nyaron főleg mert tudom milyenek az emberek. Pedig valamiert csak ott van nem? Van funkcioja2012. febr. 12. 12:33
21/29 anonim válasza:
Persze, lehet valaki ápolt, attól, hogy van hónaljszőre. Nem attól lesz büdös valaki, ez igaz.
Én leszedem, pedig nem vagyok izzadós. Igaz, sportolok (úszás), ezért is szedem le, de szerintem jobban is néz ki az ember, ha nem ugat a hónaljkutya XD Na meg az izzadásgátlót is a szőrtelen hónaljra célszerű felkenni, különben csak a szőrt kenegetné az ember, annak mi értelme?
20/f
22/29 A kérdező kommentje:
Nem használok dezodort. Felesleges. 10 éve még nem volt ekkora divat mégis jól elvoltak az emberek
2012. febr. 13. 08:45
23/29 anonim válasza:
Nem szeretnék melletted lenni a buszon júliusban...
24/29 anonim válasza:
10 éve?A szüleim külföldön születtek , nyugat Európában és nagyon fiatal koruk óta szőrtelenítenek.Körülbelül annyi idős koruktól mint a mostani generáció.
25/29 anonim válasza:
Szóval ők 25-28 éve biztos szőrtelenítik magukat.
26/29 anonim válasza:
10 éve 14 éves voltam, és azelőtt két évvel már javában borotváltam a hónaljam. Akkor sem emlékszem hónaljszőrös nőkre, csak pár öreg nénire a strandon.
27/29 anonim válasza:
Ennyi erővel azt is lehetne kérdezni hogy miért divat a fogmosás?Hisz ha nem eszük ganét , akkor minek mosni?
Ez ugyanaz a dolog.Tisztasági és esztétikai elvárás ugyanúgy a pincsi eltávolítása a hónaljadról és ugyanúgy a lepedék eltávolítása a szádból és a fogaidról.
28/29 anonim válasza:
A válaszíró 81%-ban hasznos válaszokat ad.
Időpont ma 08:45
Teljesen egyetértek veled :D
29/29 anonim válasza:
Hát 10 éve nálunk már divatban volt a dezodor, pedig akkor még falun laktam :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!