Attól még lehet ápolt va Ai . Én utálom leszedni férjemnek is tetszik igy is ugy is de neha leszedem meg nyaron főleg mert tudom milyenek az emberek. Pedig valamiert csak ott van nem? Van funkcioja
Én akkor is leborotválnám, ha holnap kimenne a divatból.
Ha neked tetszik szőrösen, hagyd úgy. De akkor annak se szólj be, akinek csupaszon tetszik, mert az nagy képmutatás.
2012. febr. 12. 12:36
2/29 anonim válasza:
Szagszórásra van ott. A szőrszálak nagy felületet biztosítanak a feromonok párologtatására. Én is borotválom, nem szeretek szőrös lenni.
3/29 anonim válasza:
Vannak olyan dolgok,amiknek régen volt funkciójuk,a mai életvitelünk mellett viszont már nincs.
A hónaljszőr pont ilyen,csak jobban izzad az ember és hát nem túl ezstétikus. A te dolgod leszeded -e ,ebben egyetértünk.Engem pl baromira nem érdekel kinek van hónaljszőre meg kinek nincs
4/29 anonim válasza:
igen, régen volt,erősen védte a hónaljban levő mirigyeket, mikor még bundánk volt kb. de mostanra már elhalványult a szerepük ugyanúgy mint a vádli részen. Ma már csak a bacik élőhelye amik ha elkezdik emészteni az izzadságot akkor lesznek büdösek a végtermék miatt.
2012. febr. 12. 12:37
5/29 anonim válasza:
Nem tudom, mi a funkciója a jelenkorban. De azt tudom, hogy nem bírnám ki, ha fent lenne nekem. Zavar, hogy olyankor akármennyire is tisztálkodom, rövid időn belül szagom lesz, mert a szőrön a bacik elkezdik bontani a verejtéket.
2012. febr. 12. 12:40
6/29 anonim válasza:
Szamomra nem esztetıkus. Foleg nyaron, mıkor a buszon valakı felul kapaszkodık, es az ızzadt csatakos szor csımbokokban log.
Az ızzadasgatlo ıs befedı az egesz bort, ha csupasz. Ha szoros, akkor csak osszemaszatolod magad.
Lehet, hogy van jo oldala ıs a honaljszornek, de szamomra az ıgenytelenseg jele.
2012. febr. 12. 12:41
7/29 A kérdező kommentje:
Felszivja az izzadságot nélküle meg kipirosodik ha izzadsz.multkor voltam uh.n orvosnál és láttam hogy nézi hogy szőrös . És ez kiakasztott attól még lehet ápolt valaki én utalom leszedni
2012. febr. 12. 12:43
8/29 anonim válasza:
Én is leszedem, mert kiröhögnének, mutogatnának, bár már egész megszoktam, hogy nincs. A puncimat is csak a koleszos élet miatt szedtem le csupaszra, mert ment a beszólás. Most már csak fazonírozok, páromnak is jobban tetszik úgy.
Férfiakon viszont el sem tudom képzelni a csupaszat, sehol.
22/L
2012. febr. 12. 12:46
9/29 anonim válasza:
Nekem soha nem pırısıdık kı.
Nem borotvalom, hanem epılalom, utana 3 hetıg sıma, es nem bok.
2012. febr. 12. 12:48
10/29 anonim válasza:
az izzadságot nem szívja fel ezt honnan veszed? az izzadságot a bacik bontják nem a szőr, attól lesz büdös.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!