Miért ilyen nagy divat a hónaljszőrleszedés?
Figyelt kérdés
Attól még lehet ápolt va Ai . Én utálom leszedni férjemnek is tetszik igy is ugy is de neha leszedem meg nyaron főleg mert tudom milyenek az emberek. Pedig valamiert csak ott van nem? Van funkcioja2012. febr. 12. 12:33
11/29 anonim válasza:
Én meg borotválom, de soha nem pirosodik ki.
13/29 anonim válasza:
Lehet ápolt, de mégse kelti azt a hatást.Ez van, lehet neked jobb, de nyáron egy kis felsőben ha meglátják, hogy szőrös, akkor így fognak rád nézni.
14/29 A kérdező kommentje:
32
2012. febr. 12. 12:55
15/29 anonim válasza:
ne szedd le, ha nem akarod, és kész. gondolom azért tetted fel a kérdést, hogy megtudd, a többség szerint gáz-e. szerintem a többség szerint gáz. egyébként pedig rosszul tudod. nincs funkciója, csak egy evolúciós maradvány, a régi időkből. nagy tévedés, hogy a testünkön mindennek van funkciója: lásd pl.: vakbél, bölcsességfog, szőrzet. az ápoltság fogalma pedig szubjektív fogalom, nekem az ápoltságba beletartozik a borotválás is, hónaljon mindenképp.
16/29 anonim válasza:
Számomra is az ápoltság alapja a hónaljam szőrtelenítése. Én gyantázom, a kezdetektől fogva, nagyon gyenge és nagyok kevés, hál égnek!
17/29 anonim válasza:
szerintem elég undorító valakinek a hónaljkutyáját bámulni nyáron, amikor mondjuk egy ujjatlan felsőben van. ráadásul a pasik is szokták borotválni, mert kidörzsölheti a hónaljszőr a bőrüket.
18/29 anonim válasza:
Igaz,hogy most divat,de ha Te nem akarod ne szedd le.Szerintem nem ezen múlik az ápoltság,a barátnőm sem borotválja csak nyáron,akkor sem állandóan,csak ha már kezd nagyobb lenni.
19/29 anonim válasza:
A vakbélnek már rég feltárták a funkcióját szóval az nem haszontalan csak utána kell nézni, de a hónaljkutyának ma már nincs funkciója azon kívül hogy baktériumok melegágya.
20/29 anonim válasza:
Régen a férfiaknak nagy szakálla volt.Ma ennek nincs funkciója és nem hagyják megnőni akkorára.A hónalj szőrzetnek semmi funkciója , csak van.A lábszőrzetnek sincs funkciója.A lábadat gondolom szőrteleníted , vagy azt sem?
Ennyire ne legyünk természetesség mániásak , ez már beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!