Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak? Az én hibám,...

Mit csináljak? Az én hibám, de hogyan tudom helyrehozni?

Figyelt kérdés
Kamasz vagyok. Voltak pattanások az arcomon, és mikor unatkoztam, mindig elkezdtem nyomkodni őket....én butus, nem érdekelt, hogy vérzik, "addig se kellett tanulnom", neki estem az arcomnak....hát gratulálhatok magamnak, meg lett az eredménye, tiszta seb az arcom, de nem egy kettő pici, hanem van,a hol nagyon csúnya. Volt olyan osztálytársam, aki meg is említette, hogy mi történt az arcommal? Szóval nem gyengén az....a vállam is, htáam, és nyakam is.....Holnap találkozom a barátommal, de félek, hogy így megundorodik tőlem....Beteg is vagyok, sokat fújom az orrom, emiatt az orrom kívül sebes lett, ez is rátesz egy lapáttal....Viselnem kell a következményeket, de van rá esély, hogy emiatt megundorodik tőlem?
2012. febr. 11. 23:38
 1/8 anonim ***** válasza:
neogranormont neki...
2012. febr. 11. 23:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És az milyen gyorsan hatna? nagyon drága?:/
2012. febr. 11. 23:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Én Bepantent kentem rá anno, de a neogranormon is jó. De nézz szét otthon, hátha van valamilyen sebkezelő kenőcsötök!
2012. febr. 11. 23:52
 4/8 anonim ***** válasza:
bepanthen plust vettem legutóbb egy ezres környékén.
2012. febr. 12. 00:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Tényleg kend be Bepanthennel, vagy Neogranormonnal. A pattanásokra meg Dr. Pál Feketenadálytő hámosító zseléjét ajánlom. Nekem is elég csúnya a bőröm, de ettől egész szép. A pattanásokat is 1-2 éjszaka alatt lehúzza.
2012. febr. 12. 00:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Inkább menj el bőrgyógyászhoz. Ettől miért undorodna meg?:D Ha szeret, akkor ez nem befolyásol semmit.
2012. febr. 12. 00:43
 7/8 anonim ***** válasza:

orra:disznózsírt kell kenni és elmúlik(nem vicc!).

Az arcodra pedig vmi bőrnyugtató krém kellene és előtte letisztítani valami alkoholos cuccal(pl delacin t,bár ezt orvos írja fel).

alapozózd le az arcod :)

2012. febr. 12. 02:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Helyileg 3%-os hidrogén-peroxidot ecsetelőnek,ez gyorsan begyógyítja.Utánna figyelj erre,hogy ne ess neki,inkább tisztítsd hatékonyan.
2012. febr. 12. 06:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!