Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudnám helyrehozni?

Hogyan tudnám helyrehozni?

Figyelt kérdés

A egész hajam teljesen sérült. Az egész struktúrája.

Azzal tettem igy tönkre szegénykét,hogy mindennap mosom,vasalom,lakkozom.Erről próbálok leszokni.(vasalni már 1átalán nm szoktam)

Használtam mindenféle balzsamot meg ilyeneke de nm használnak. Ugyanolyan sprőd és szálkás.

2012. jan. 1. 18:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
38%

szerkezetvisszaállító balzsam?

én is mindennap mosom, vasalom, de nincs baja

2012. jan. 1. 18:57
 2/14 anonim ***** válasza:
nem tudom milyen hosszú a hajad, de le kell vágni belőle, hogy tudjon erősödni. vitaminokat is kéne szedni, és próbálkozz házi pakolásokkal.
2012. jan. 1. 18:58
 3/14 anonim ***** válasza:
tegyél a hajadra mézet, de tényleg, én is tettem, úgy ragad, mint állat, de 3x kibírtam
2012. jan. 1. 19:02
 4/14 anonim ***** válasza:
nekem a bánfi tette helyre a hajamat :) büdös büdös de hasznos, ajánlom,hogy kéthavonta menj a fodrászodhoz vágatni egy idő után rendbe jön, nekem fél év alatt rendbe jött, bánfi és biovanne segítségével 20L
2012. jan. 1. 19:06
 5/14 A kérdező kommentje:

köszi:)

mi az a bánfi?

2012. jan. 1. 19:12
 6/14 anonim ***** válasza:
[link] :)
2012. jan. 1. 19:36
 7/14 anonim ***** válasza:
A nagyon sérült részeket vágasd le. A többire tegyél hetente egyszer-kétszer ricinus pakolást. A tenyeredben melegíts fel egy kevés olajat, masszírozd a hajtőre, majd a következő adagot végig a hajon. Folpackkal erősen tekerd körbe, majd húzz fel egy meleg sapkát. Legalább egy órát, de akár egész éjszaka is a hajadon hagyhatod. Utána mosd ki, balzsam nem kell. Gyorsabban nő a hajad és egészségesebb lesz. Én a szempillámra is használom, egy hónap múlva megkérdezték, hogy hol rakattam fel a műszempillámat :D
2012. jan. 1. 19:46
 8/14 A kérdező kommentje:

és hol lehet beszerezni ricinus olajat?

és mennyiért?

2012. jan. 1. 19:50
 9/14 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárban. 30 gr kb 170-180 forintba kerül, nem egy drága dolog. Nekem hátközépig érő hajam van, erre ez az adag négyszer-ötször elég :D
2012. jan. 1. 19:51
 10/14 A kérdező kommentje:

áá dejó:)

köszi a válaszokat!

2012. jan. 1. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!