Ti hány naponta mostok hajat? =) ) ) az baj ha minden nap mosok hajat (gyorsan zsírosodik, és szerintem ez kiszárítja a fejbőröm, és korpásodik. Mit tegyek? =SS
Első vagyok! Akartam mondani én is, hogy ha frufrud van, akkor amikor otthon vagy, fejpánttal vagy csattal tűzd fel,így nem is zavar annyira és a homlokodtól (az is zsírosodik, szintén a kiszáradás miatt) sem lesz annyira zsíros. A frufru emiatt 2szer gyorsabban zsírosodik, mint a hajad többi része. 1. a szőr (haj) faggyúmirigye miatt 2. A bőr faggyúmirigyei miatt, amivel érintkezik.
És ne nagyon matasd, simogasd a hajad, mert attól is hamar zsírosodik. :)
Én, ha éppen zsíros, száraz samponozni szoktam, vagy, ha az nincs babapúderrel dörgölöm be és máris frissebb a hatás. Sötét hajnál jól át kell dörgölni, ne legyen fehér foltos!
Amúgy vasárnap és csütörtökön mosok hajat, van, hogy még egyet közbe szúrok, ha azon a héten sok a szakács gyakorlatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!