Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti hány naponta mostok hajat?...

Ti hány naponta mostok hajat? =) ) ) az baj ha minden nap mosok hajat (gyorsan zsírosodik, és szerintem ez kiszárítja a fejbőröm, és korpásodik. Mit tegyek? =SS

Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 17:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
elozo vagyok... es ha frufrud van,akk fegyel vekony fejpantot,azt a kemenyet,es ugy jolesz:) eleinte szokatlan,de meghotzza eredmenyet
2012. febr. 11. 19:18
 12/16 anonim ***** válasza:
Mostanában hetene 1x, néhány hónapja még hetente 2x mostam hajat. Nekem a szombat vagy vasárnap (inkább a vasárnap) és a szerda volt a hajmosós napom. De mostanában valahogy elmaradoztak a szerda hajmosások, pedig lenne szükség rá, mert csütörtökön ugyan még tűrhető a hajam, de pénteken már lelapult, kezd zsírosodni, abszolút nincs az a frissen mosott haj hatás, amit annyira szeretek.
2012. febr. 11. 19:44
 13/16 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az ötleteket =))))
2012. febr. 11. 23:31
 14/16 anonim ***** válasza:

Első vagyok! Akartam mondani én is, hogy ha frufrud van, akkor amikor otthon vagy, fejpánttal vagy csattal tűzd fel,így nem is zavar annyira és a homlokodtól (az is zsírosodik, szintén a kiszáradás miatt) sem lesz annyira zsíros. A frufru emiatt 2szer gyorsabban zsírosodik, mint a hajad többi része. 1. a szőr (haj) faggyúmirigye miatt 2. A bőr faggyúmirigyei miatt, amivel érintkezik.

És ne nagyon matasd, simogasd a hajad, mert attól is hamar zsírosodik. :)

2012. febr. 11. 23:57
 15/16 anonim ***** válasza:

Én, ha éppen zsíros, száraz samponozni szoktam, vagy, ha az nincs babapúderrel dörgölöm be és máris frissebb a hatás. Sötét hajnál jól át kell dörgölni, ne legyen fehér foltos!

Amúgy vasárnap és csütörtökön mosok hajat, van, hogy még egyet közbe szúrok, ha azon a héten sok a szakács gyakorlatom.

2012. febr. 12. 09:17
 16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm =))))
2012. febr. 12. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!