Nagyon zsírosodik a hajam. Mit lehet vele csinálni? 3 naponta mosom, anya nem engedi gyakrabban. Valami tanács? Ne legyen drága.
Anyukád nagyon helyesen teszi, hogy nem engedi 3 napnál gyakrabban hajat mosni. Hosszútávon ami jó megoldás, ha fokozatosan csökkented a hajmosás gyakoriságát. Ezzel hosszútávon csökkented a haj zsírosodását.
Én is jártam ebben a cipőben, tudom, hogy nagyon nehéz megállni, hogy ne mosd meg a hajat, de muszáj.
16/L
anyukád minden lépésedet megszabja?
én is úgy gondolom, hogy abból nem lehet baj ha gyakrabban mosod, lehet, hogy más haja rosszabbul reagál a gyakori hajmosásra, de lehet a tiéd nem
az én hajamnak se lett semmi baja
Száraz sampon. Az ára márkától függ, én 1000 Ft-ért vettem a dm-ben (swiss o-par), és nekem bevált. Persze ezt se lehet túlzásba vinni.
Az egyik válaszoló jól írta, van, akinek árt a gyakori hajmosás (nekem is), van, akinek egyáltalán nem. Ezek szerint nekem sem tesz túl jó, hisz így, hogy 3 naponta mosod, így is zsírosodik. Gyakrabban semmiképp se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!