Ti hány naponta mostok hajat? =) ) ) az baj ha minden nap mosok hajat (gyorsan zsírosodik, és szerintem ez kiszárítja a fejbőröm, és korpásodik. Mit tegyek? =SS
Én 2 naponta kénytelen vagyok :(
azelőtt nem volt frufrum, elég volt 1 héten 2x, de így meg, hogy már levágattam, muszáj 2 naponta mert jobban látszik, ha zsírosodik.
Amugy igaz, minél gyakrabban mosod, annál hamarabb zsírosodik!
És szerintem ez visszafordíthatatlan, mert én kipróbáltam, volt 1időszak amikor 4naponta mostam csak meg, hogy "visszaszoktassam", de nem használt! :(
De a napi hajmosás attól még nem káros, ha jó sampont használsz, csak hát elég kényelmetlen...
Szinte minden nap. :D:D
Főleg azért is mert folyton rámjön a kreatívkodhatnék és volt már Rainbow Dashtől kezdve Bob Marleyig már minden. Meg pánktaraj. xD És csak a mosástól áll vissza az eredeti állapotába. :D
Persze rendesen ápolom, így szép puha marad. :)
Ne mosd minden nap, nem teszel vele jót. Korpásodásra és zsírosodásra kénes sampont vegyél, gyógyszertárban lehet kapni. Kis mennyiséget kensz a fejbőrödre, jól leöblíted és szinte azonnal meglátszik az eredménye. :)
az lehet,hogy attól korpásodik a hajad,mert valóban kiszáríthatja a fejbőrt...használj pakolásokat
viszont az irdatlan nagy baromság és tévhit,h gyorsabban zsírosodik,én is naponta mosom a hajam,de van,hogy 3 nap után is ugyan úgy néz ki...ez CSAK GENETIKA...
# 3/4 17:52
Osztálytársam csak a frufruját mossa meg naponta/másnaponta, az egészet hetente 2x és nem zsírosodik neki meg semmi ilyesmi. Megmosod nagyon kevés samponnal a frufrud és beszárítod. Pár perc alatt megvan. :)
2-3 naponta szoktam, bár jobb szeretem hetente csak kétszer, de ilyen időben, sapka alatt túl könnyen befülled, aztán meg ugye lelapul és csúnya lesz... Vékony szálú, zsíros hajam van, de megfelelő samponnal még a harmadik napon is ki merek menni az utcára. Minden nap semmiképp se mosd, ha nagyon csúnya másnap reggelre, válts sampont, vagy keress fel egy fodrászt, vagy valami hozzáértőt (akár fodrászboltba is benézhetsz), akivel tudtok megfelelő készítményeket találni a hajadra.
Ha korpás, akkor próbld ki a head and shoulders zsíros hajra való, vagy dúsító samponját, esetleg a pantene dúsítót - ezek nálam nagoyn bejöttek, most kísérletezek az aqua ligtht fedőnév alatt futó, elvileg vékony szálú, zsíros hajra kitalált samponnal, de ilyen időben egyszerűen lehetetlenség, mindenesetre egy flakonnyi esélyt megér az is...
en 3naponta..ha nem megyek sehova,akk hagyom 4napra is..
es igaza van az elsonek,h minel tobbet mosod ,annal zsirosabb lesz. hasznalj olyan sampont,ami normal hajra van,mert nekem a zsirosodasra valok kozul egyik sem segitett. kamillas sampont tudom ajanlani:)
es amig hozza nem szokik a hajad a ritkabbi hajmosashoz,addig hordd igy: [link]
igy nemvenni eszre,h zsiros e vagy valami. csak ne vasald,mert attol hullik es toredezik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!