A ricinus olajtól nem marad büdös a hajunk?
Figyelt kérdés
2012. jan. 31. 13:35
11/17 anonim válasza:
18:09 válaszát nyomathatjuk fel a napiszarra. Nem gondoltam volna hogy vannak ennyire sötét emberek.
12/17 anonim válasza:
jóember vaze nem megiszom
hanem beleszagolok
13/17 anonim válasza:
De akkor sem üzemanyagba kell te szerencsétlen.
14/17 anonim válasza:
te vagy a szerencsétlen
tudatlan gyökér
pl ez
A kétütemű benzinmotorok kenése - veszteséges jellege miatt - jól megoldható környezetkímélőbb bioolajokkal, amelyek jellemzően növényi olaj (pl. ricinus) vagy szintetikus bázisúak.
de az alkoholos motorokba is a ricinus a kenőolaj
ja és nekem ha sebbe jut rohadtul begyullad
15/17 anonim válasza:
De akkor sem annak van kitalálva! Csak abba is lehet használni! Te meg eleve úgy állítottad be, hogy az üzemanyagba való és veszélyes az emberre, magyarul fingod sem volt arról hogy teljesen veszélytelen.. És még én vagyok a tudatlan, OMG -.-
16/17 anonim válasza:
ha veszélytelen
ember
igyál meg belőle egy litert meg a sebeidet ezzel fertőtlenítsd
17/17 anonim válasza:
Nem tudom te miről beszélsz, inkább maradj csendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!