A ricinus tényleg jó a haj növesztésre? Ha igen akkor hogyan kell használni.
Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 21:46
1/1 anonim válasza:
Szia,ha ricinus olajra gondolsz akkor én nem régiben ezt a választ kaptam rá:"Hát, nem volt a legjobb megoldás, mert ugye tényleg olaj, és ha este rákentem, reggel moshattam meg a hajam, és nem kis macera volt kimosni. Inkább menj el bőrgyógyászhoz, kérdezd meg, hogy mi ez, vagy valami orvoshoz... Nekem a fodrász mondta, hogy menjek el, mert a hajhullás lehet valami gyulladás, betegség jele is, úgyhogy elmentünk bőrgyógyihoz, elküldött vérvételre, és adott egy hajtnikot, vagyis írt fel, de nem receptes, drogériában lehet kapni. Mondanám, hogy mi az, de nem is emlékszem, meg neked lehet, hogy más a baj. Annyit megér, hogy elmenj orvoshoz, egy általános vérvétel nem árt, legalább tudod, hogy mi a bajod, vagy hogy nincs semmi, és minden rendben:)" Mondjuk nekem erős hajhullásom volt, de már tudom, h ezen csak az étrend változtatás segíthet: lúgosítás!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!