Ricinus-ozók! Nálatok nem szólnak a gyógyszertárba az elvitt mennyiség miatt?
Azt hiszem kb. 3x vettem, először azt mondták, hogy ha többet szeretnék, nyugodtan vihetek úgy legközelebb, vihetek üveget is;
Másodszor szó nélkül adtak, (vittem üveget, mondtam is hogy nem hashajtónak kell..)
Harmadjára pedig már szóvá tették, hogy nem szoktak ilyen nagyobb mennyiségben kiadni, pláne nem ilyen üvegben...(mikor ugyanazt vittem, amibe előzőleg adták, még rajta volt a címke is...)
Szóval megint elfogyott, és tényleg nem tudom, hogy ez tényleg ekkora problémát jelent a patikának?
Nálatok hogy folyik egy nagyobb mennyiségű - mondjuk 2 dl-nyi - ricinus olaj vásárlása?
Válaszokat előre is köszi:)
Igen, én is arra gondoltam, hogy akkor megyek másikba, csak nem tudtam hogy hogy fogadnak majd... de így is ki lettem segítve, mert a legtöbb válaszoló nem visz 2dl-nyit, hanem csak a felét, úgyhogy akkor a másikba már majd ennyit próbálok kérni, hátha akkor nem lesz gond..
Köszi a válaszokat!:)
De megteheted azt is, hogy az egyik patikában veszel 100 ml-t, aztán átsétálsz a másikba, és ott is veszel 100 ml-t. ;]
Egyébként csak ricinust kensz a hajadra, vagy kevered olívával?
Ez tényleg jó ötlet!:)))) Köszike!:)
Én szoktam keverni egy kis olívával!:)
Hát én is sokat szoktam venni, de van a városomban vagy 3-4 gyógyszertár így mindig máshova megyek.
Egyébként nem szólt be még senki sem, csak egyszer megkérdezte az eladó nő, hogy hajra vagy hashajtónak kell?
szijasztok :) bocsi az offért de ti hogy kenitek a hajatokra? csak a tövére vagy máshova is? és hogy tudjátok egyenletesen eloszlatni? mert nekem nem mindenhol megy a tövére.. :S
és nem akarom h összevissza nőjön a hajam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!