Ricinus-ozók! Nálatok nem szólnak a gyógyszertárba az elvitt mennyiség miatt?
Azt hiszem kb. 3x vettem, először azt mondták, hogy ha többet szeretnék, nyugodtan vihetek úgy legközelebb, vihetek üveget is;
Másodszor szó nélkül adtak, (vittem üveget, mondtam is hogy nem hashajtónak kell..)
Harmadjára pedig már szóvá tették, hogy nem szoktak ilyen nagyobb mennyiségben kiadni, pláne nem ilyen üvegben...(mikor ugyanazt vittem, amibe előzőleg adták, még rajta volt a címke is...)
Szóval megint elfogyott, és tényleg nem tudom, hogy ez tényleg ekkora problémát jelent a patikának?
Nálatok hogy folyik egy nagyobb mennyiségű - mondjuk 2 dl-nyi - ricinus olaj vásárlása?
Válaszokat előre is köszi:)
Én melegen festőecsettel viszem fel, úgy soronként szedegetem le alulról kezdve és a tövéhez pepecselgetem, aztán masszírozom át az egészet és fújom meg hajszárítóval..(stb..bugyolálás...:)
Én láttam olyan hajnaplót(vagy mit), ahol a csajszi haja tök egyenletlenül nőtt, valahol másfél év alatt majdnem akkora maradt, mint a kezdetén, máshol meg vagy 20-30 cm-rel volt hosszabb a kezdeti hosszánál. Úgyhogy én ezért csinálom így.:)
Ez se rossz ötlet!:D
Én voltam 2-be, most akkor megint el vagyok látva egy ideig; de hát ez nem röhej?!? Komolyan mondom, mielőtt a hajamra kentem volna, akkor olvastam hogy hashajtó. Ezért van a patikákban. Csak azt nem értem, hogy miért nem akarják kiadni, ha egy csomóan ismerik, mint hajnövesztőt?!?
Lehet, hogy az adó miatt.. mármint minél többször viszünk kisebb mennyiséget, mindig kifizettetik velünk az adót, ami persze nem mennyiségre van az olajon, hanem elvitelre. Vagyis ugyanannyi az adó a 30 ml-en, és az 1, akár 2 dl-en is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!