Medroltól lehet striám? Gyógyszertárba lehet rá venni vmit? Kenem magamat testápolóval 3 napja de most megint jelenik meg a térdem fölött 1 új. Nem akarok midenhol ilyen csúnya csíkos lenni
Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 21:16
1/6 anonim válasza:
A stria hirtelen súlyváltozás miatti bőrmegnyúlás esetén a bőrön keletkező csík.
Halvány gőzöm nincs mi az a medrol, de ha híztál, vagy nőttél nagyon sokat mostanában attól lehet striád, mástól nemigen.
2/6 szilvo79 válasza:
ige.úgy tudom,az szteroid,vagy nem?attól hízhatsz,az meg előhozza a striákat.vagy tévedek?
3/6 A kérdező kommentje:
igen szteroid. de én nem vettem észre hogy híztam volna
2011. jan. 21. 10:50
4/6 anonim válasza:
Sajnos lehet..... nekem is attól lett több, mert szedem ezt a szart... :( de már lassan abba hagyom szerencsére...
vegyél speciális testápolókat, meg még az olívaolaj is jó lehet.
5/6 A kérdező kommentje:
és neked hol jelentek meg? te híztál sokat tőlle? mert én inkább a hasamon vettem észre a hízást de szerencsére ott nem jött (még) ki.
2011. jan. 21. 19:37
6/6 anonim válasza:
Nem híztam sokat, bár nekem mindig le-fel megy a súlyom, ezért is vannak csíkjaim, nemcsak a Medrol miatt, de az még rásegített sajnos... Combom belső felén, derekamon, hasamon van... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!