8 hete szültem, s nagyon csúnya lett a hasam, Csíkos lett, és nagyon megnyúlt a bőr, lóg. Szeretném megműttetni. Mennyibe kerülhet, s hol csinálják?
Az utolsó vagyok.
Egyébként szerintem is várj még a műtéttel. Próbálkozz a leírt praktikákkal, s csak ha már nincs remény, akkor nyúlj a műtét eszközéhez. ( Javaslom, annak veszélyeiről is tájékozódj az előbbi linken amit megadtam. )
Szia!
Én 3 és fél hónapja szültem, de még mindig elég löttyedt a hasam. Szerintem is várj még a műtéttel legalább fél évet. Kell egy pár hónap, hogy a bőröd regenerálódjon.
Én naponta felüléseket csinálok és úgy érzem javít a helyzeten.
26 kg-t híztam a terhesség alatt (60 kg-ról indultam), iszonyatosan vizesedtem is, és érdekes módon a háj is rendesen növekedett rajtam annak ellenére, hogy végig terhestornáztam és odafigyeltem a kajálásra. Akkora volt a hasam mint egy hordó - gondolhatod szülés után hogy nézett ki. Ahányszor tükörbe néztem majdnem sírva fakadtam. De komolyan mondom jobb a helyzet, hétről hétre. Várj még egy kicsit! Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!