Két éve műtötték a hasamat. Van rajta egy hosszú heg, ami elég csúnya, emiatt nagyon rosszul érzem magam?
Ha szeretnéd, nyugodtan csináltasd meg. Nekem is van tetkóm, imádom. A lábamon van egy heg, már 10 éve megvan, de arra nem tudtam csináltatni, mert a mai napig érzékeny. Ha nem lenne az, oda is megcsináltatnám.
Addig is, amíg meghozod a döntést, van egy gél, ami direkt hegesedésre van, és tényleg használ. CONTRACTUBEX a neve, gyógyszertárban lehet kapni.
Nekem 2 hasplasztikám volt TB alapon, szóval olyan 60-70 centi hosszú hegem van, de legalább nem lóg a bőr (terhesség után). Engem nem zavar különösebben, és a pasikat se. Meg kell békélni vele.
25/l
Ez a krém elvileg erre való:) Még soha nem próbáltam, de a vélemények alapján másnak bejött:) Nézd meg az eladó értékeléseit!
Köszö
nöm!!!
A hegre szerintem nem lehet tetoválni.
Max körbe lehet enni valamilyen mintával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!