Van rajtam valami, és nem tudom, hogy mit csináljak vele? :S van egy anyajegyem a szám fölött. Jobbra. És sokaknak tetszik. Legalábbis. Azt mondják, hogy jól áll, de én úgy érzem, hogy csúnya vagyok.
Nekem is pont ott van :) Ha nem túl nagy, szerintem ne szedesd le, mert nagyon aranyos tud lenni :)Mondjuk nekem undi szőrszálak is szoktak belőle nőni, de a szemöldökcsipesz egy másodperc alatt megoldja :)
Szerintem a fiúk is szeretik a nem tizenkettő-egytucat arcú lányokat :)
Egyszóval: maradjon (én sosem válnék meg tőle :))
L,19
köszi:)
aranyosak vagytok:D
azthiszem meggyőztetek,de azért várom a további komikat is:D..hogy mért/mért ne váljak meg tőle:)
♥
csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz:)nekem sajnos nincs pedig volt egy időszakom amikor nagyon is akartam:)sztem ne szedesd le,mert télleg ari tud lenni sok lányon:)
(vagy ha télleg olyan "óriási",és olyan mintha 1 fél krupli lenne az arcodon,akk vetesd le:D...de sztem nem ilyen dologról van szó:D)
Szerintem nem csúnya, továbbra is így tartom... gondolj csak bele, ha levetetnéd, utána milyen csúnya heg maradna, meg ugye az öltés nyoma :S
L, 19
Ha leszedeted akkor sem kell aggódnod, nekem is szedtek le kettőt is, az egyik helye nem is látszik, a másik meg annyira kicsi, hogy észre se lehet venni.
A második válaszolónak pedig annyi, hogy ne húzgáld ki csipesszel, mert a "megbolygatott" sejtek miatt könnyen elrákosodhat (nekem is az orvosom szólt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!