Mindenki megbánta előbb-utóbb, hogy megvette a hajvasalóját?
Aki mindennap vasalja a haját az meg is érdemli, hogy undorító töredezett az egész haja... Lehet vasalni, de okosan! Heti 1-2 alkalom még belefér.
Én 4 éve vasalom a hajam, 3 éve Remingtonnal, nem bántam meg, hogy megvettem... Imádom, mert bármilyen rosszul áll a hajam negyed óra alatt szép lesz! :)
Nekem nem tette tönkre a hajam, szép fényes, sűrű. Csak a végéből kell vágatnom 3-4 havonta picit, egyedül ott veszem észre, hogy picit töredezik. De jelentéktelen...
Teljesen tönkretette a hajam.Iszonyúan megbántam.
Lehet, hogy nektek nem most fog romlani,de 30 évesen már hajatok nem lesz!Lehet lepontozni,de ezt nektek is be kell vallanotok.Nincs olyan vasaló ami nem károsít.Én már nem vasalom a hajam,mivel már nincs mit vasalni...
hát igen...ha mértékkel csináljuk nem lesz baja a hajunknak.
nyugi nem pontozunk le...sőtt igazad van...
Nekem Imetec Belissima (Hajas) hajvasalóm van, de egy percig sem bántam meg, hogy megvettem (jobban mondva a férjemtől kaptam ajándékba :P ).
Nehezen kezelhető hajam van, hol göndör hol egyenes, szóval össze-vissza áll. :D De mióta ezt használom hetente és nem mindennap, azóta nagyon megvagyok elégedve a hajammal. Egyenes, fényes, és a következő hajmosásig simán kitart. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!