Én évek óta epilálok, és nincs semmi bajom vele. Párszor gyantáztattam is, de nem volt semmi különbség(hogy milyen gyosran nőtt vissza a szőr, mennyire nőtt be,stb) És szerintem az hülyeség hogy az epilálás jobban fáj, meghogy a gyanta gyak egy pillanatig fáj, hát nekem gyanta után még fájt meg zsibbadt egy csomó ideig.
Ti hogy vagytok vele?
2011. jún. 21. 20:21
1/6 anonim válasza:
Hatásfok ugyanaz, maximum az epilálás tovább tart. Nekem hónalj epilálás után zsibbadt órákig, illetve égett a bőröm. Ez volt a legfeltűnőbb különbség, gyantánál sosem tapasztaltam ilyet.
2011. jún. 21. 20:26
2/6 anonim válasza:
nekem az a gondom az epilalassal,h tenyleg sokaig tart,mig vegzek. és sajnos vannak visszanőtt szőrszálaim. gyantanal nem tapasztaltam,mert csak egyszer hasznaltam(:
2011. jún. 21. 20:31
3/6 anonim válasza:
Sok idő elmegy vele, utálom, hogy eldobálja a szőrszálakat (xD nem emiatt nem szeretem, de azért elég undi) a hatásfok messze nem tökéletes, és speciel amiért már inkább nem is használom, hogy ha a fejem tetejére állok is befelé nő utána a szőrszálak fele, begyullad, fáj és ronda is. Anyámnak ugyanígy, barátnőmnek ugyanígy, szóval lehet, hogy hasonló okok miatt pl. :D
2011. jún. 21. 21:44
4/6 anonim válasza:
Amikor epiláltam a lábam, minden kihúzott szőr helyén kiserkent a vér. Ahol meg nem, ott bent maradt a szőr. Iszonyatosan fájt, és égett a bőröm, sokáig tartott, ha harmadszorra mentem át egy helyen, akkor se szedte ki az összes szálat...
A gyantával minden szál kijön, csak pár pillanatig fáj, nem kell ötször átmenni egy területen, és nincsenek összevissza szőrszálak. Nem nő be, és sokáig sima, mindenhol.
2011. jún. 21. 22:20
5/6 anonim válasza:
nekem a gyanta eszméletlenül fájt..és nem is szedte ki rendesen...epilálással gyorsan végzek...és kijönnek a legszökébb legkisebb szörszálak is...van egy-egy benőtt szőrszál, de nem vészes....nekem semmi bajom vele...sőőőőőőt...örülök h epilálok:D
2011. jún. 22. 09:32
6/6 anonim válasza:
Szia!
Én 11 éve epilálom a lábam,sokkal lassabban nő a szőröm,csak egy baj van vele,hogy ahogy leepilálom,másnap már megint ott van 1-2 szál,amit szemöldök csipesszel szedek ki.
Előtte 2 évig gyantáztattam kozmetikussal, 2 órát biztosan ott voltam,itthon ez 30 perc kb.(csak az alsó lábszáramat epilálom).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!