Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon hull a hajam, jó lenne...

Nagyon hull a hajam, jó lenne tudni az okát és hogy hogyan lehet megállítani. Ötlet?

Figyelt kérdés

Rólam:

27 éves srác vagyok

az étrendem átlagos

Nivea for man sampont használok és Snonas hajzselét

A hajam hosszú ideig rövid volt, de egy ideje növesztem

most vállon alul ér.

Azért használok néha zselét mert zavar ha becsüng a szemembe.

Általában hajgumival összefogom.

Nem festem, tudom lányok esetében ez lehet az egyik ok.

Amikor rövid volt nem hullott szinte egyáltalán

2012. jan. 24. 07:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Hát akkor én selejt vagyok. A derékig érő hajamat vágták le váll fölé, és ugyanúgy hullott. Szóval fölösleges volt megválnom a szép hajamtól, és most szenvedhetek.
2012. febr. 2. 16:44
 22/26 A kérdező kommentje:
Nemcsak a hosszú haj okozhat hajhullást de kiváltó ok lehet ha gyengék a hajhagymák.
2012. febr. 3. 03:52
 23/26 A kérdező kommentje:
6-7 szál hull hajmosásonként... azt hiszem lassan rendbejönn... mostmár minden nap vagy legrosszabb esetben minden második nap mosom az eddigi 3 nap gyakoriság helyett... ha kérdésetek van írjatok... amúgy a baráti körömben kiderült hogy többen is panaszkodtak hajhullásra a Nive miatt... bár lehet véletlen egybeesés is... Minden jó és köszi a tanácsokat
2012. febr. 8. 21:28
 24/26 anonim ***** válasza:
hogy múlt el mit használsz?
2012. febr. 8. 21:42
 25/26 anonim ***** válasza:
na.visszaolvastam.kipróbálom én is ezt a Garnier Fructis sampont mer enyhén nekem is hullik:)
2012. febr. 8. 21:51
 26/26 A kérdező kommentje:
Abból is a Fall Fight - vagyis hajhullás ellen. Majd írj kérlek hogy lássuk neked segít-e vagy sem... így kiderül hogy a Nivea volt olyan rossz vagy a Garnier olyan jó, persze hacsak nem te is Niveát használtál elõtte.
2012. febr. 10. 05:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!