Segitseg, kezd szokulni a hajam! , hogy tom megallitani? (irjatok! )
Figyelt kérdés
kint sem voltam a Napon, vagyis nem annyit hogy meg tudjon egy picit is szokulni, hogy tom megallitanai???2010. szept. 3. 14:06
1/9 anonim válasza:
szokulni? az elég fura dolog, na de mind1, szólj Supermannek és ő majd megállítja neked vagy helyetted
2/9 A kérdező kommentje:
huh, de vicces, de most komolyan na!
2010. szept. 3. 14:13
3/9 anonim válasza:
menj fodrászhoz, kérdezd meg tőle. vagy fogadd el. pár ismerősöm sok mindenét odaadná érte, ha csak úgy elkezdene magától szőkülni a haja :D amúgy milyen alapból a színe?
4/9 anonim válasza:
Használj hajszínvédő sampont :)
nagyon jó
de a balzsam is az :)
5/9 A kérdező kommentje:
alapbol barna
2010. szept. 3. 14:35
7/9 anonim válasza:
Ki az a tom? Miért nem lehet azt kiírni hogy "tudom"????
8/9 anonim válasza:
Nekem is ilyen halyam volt, csak sajna mostár kinőttem belőle.:(
Na de a lényeg, hogy csak nyáron szívja ki a nap, és télen, mikor olyan borús lesz az idő, egyszerűen visszafog állni. (nemtom jobban megfogalmazni)
Szerintem örülj neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!