Hajfestéstől hullik a hajam, mivel tudnám ezt megállítani?
Mostanában sűrűn volt festve a hajam,főleg a szőkítés óta nagyon hullik a hajam..Most ismét festem a hajam és feltűnt,hogy nagyon kevés hajam lett.. A régi szép dús hajam igencsak megfogyatkozott.Hogyan tudnám megállítani a további hullást?És mivel tudnám azt elérni,hogy ismét visszanőjön a hajam és valahogy olyan legyen,mint volt..
Válaszaitokat előre is nagyon köszönöm! :)
18L
hát először is nem fested többet egy olyan 10 évig.
másodszor ne csesztesd mindennel pl. hajszeszekkel meg ilyenek. akkor talán visszanő és olyan lesz mint régen...
Egyszerűen nem értem miért nem melírozol, miért festeted..Az én fodrászomnak, amikor mondtam,hogy hajszínt szeretnék váltani, rögtön azt mondta ne!! Majd elég lesz, ha már ősz leszek, de addig ne, mert akármilyen festéket is használna, előbb-utóbb károsodna annyira,hogy úgyis szünetet kéne tartani.
Amikor melírozza, mindig használ ápoló összetevőt is és még soha semmi baja nem lett a hajamnak a melírtól és ez is eredményez egy hajszínváltást.
14 éves koromtól festem a sötétbarna hajamat piszkosszőkére, saját magamnak, fodrász még soha nem látott, és gyönyörű a hajam.
Használj ricinusolajat.
23/L
Szia! nekem a festéstől tönkrement a hajam,letöredezett,kb felére.Szörnyű.
Úgyhogy már 4hónapja nem festetem a hajamat.Le fogom növeszteni és tudom hogy ronda lesz így egy darabig,de nem érdekel.
Jó hogy időben észhez tértem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!