Nagyon hull a hajam, jó lenne tudni az okát és hogy hogyan lehet megállítani. Ötlet?
Rólam:
27 éves srác vagyok
az étrendem átlagos
Nivea for man sampont használok és Snonas hajzselét
A hajam hosszú ideig rövid volt, de egy ideje növesztem
most vállon alul ér.
Azért használok néha zselét mert zavar ha becsüng a szemembe.
Általában hajgumival összefogom.
Nem festem, tudom lányok esetében ez lehet az egyik ok.
Amikor rövid volt nem hullott szinte egyáltalán
Kedves Alexkutyus
Köszönöm hogy időt szántál a problémám orvoslására, igazán sok jó tanácsot adtál. Most kezdtem el Garnier Fall Fight for man sampont használni, azt írja rajta hogy ez hajhullás ellen van. megírom majd hogy mire hogy állok a hajullással.
Köszönöm a többiek hozzászólásait is, ha ennyien segítetek kétlem hogy ne tudnánk megállítani egy hajullást...
Lehet, hogy egy sampon, zselé...váltással is megszűnne a hullás. Tudom, írtad, hogy épp most váltottál.
Nekem a hajolajtól, és az olajos sampontól, balzsamtól...hullik a hajam nagyon. Pl. a garniertől is. Ott áll a fürdőben majdnem egy egész garnier sampon, mert leváltottam. Mondjuk nem tudom, hogy "hivatalosan" olajos-e, de a tapintása az.
Tehát próbálkozz más samponnal is, ha ez sem válik be. Szerintem nem kell egyből vérvételre menni. Nálam már az első mosásnál megszűnik a hullás miután váltok. Ennyi késlekedés pedig még belefér az orvosi kivizsgálás előtt.
Vágattam a hajamból, nem sokat, csak leegyenesítettem, a hajhullásom lényegesen csökkent, most már az 50-60 szál helyett csak 12 hullott ki (...számoltam). Lehet azért mert vágattam belőle, lehet az is, hogy azért mert a Niveát lecseréltem Garnierre
[link] Lehet hogy ez segített... de még írok majd... ettől eltekintve a napokban elmegyek orvoshoz is hátha neki is van valami tanácsa ezzel kapcsolatban.
Alexkutyus vagyok.
A vágástól nem csökken a hajhullás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!