Abbahagytam a szoptatást 1.5 hónapja és ijesztően, csomókban hullik a hajam. Más is tapasztalt ilyet? Mivel lehet megállítani?
Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 22:19
1/3 anonim válasza:
Szia!
Nálam volt ilyen!
Én elmentem a háziorvoshoz vérképet csináltatni, és kiderűlt a hajhullás oka!
Nem jól működött a pajzsmirigyem, ami gyakori a szoptatás vagy a szülés után!
Szerintem nézesd meg Te is, lehet csak vashiány okozza!
2/3 anonim válasza:
Nekem is nagyon hullott, de ez azért is van mert terhesség szoptatás alatt nem hullik, szoptatás után vissza áll a hormon szinted, és szért ami addig nem hullott ki most kihullik!
Szedjél valami multivitamint és abba marad, de aminek ki kell az kihullik!
Megkopaszodni nem fogsz ne félj!
3/3 anonim válasza:
Nekem még a szoptatás alatt hullott, de tényleg marék szám. Voltam hajdiagnosztikai vizsgálaton is, szerencsére nálam tényleg csak a szoptatás miatt volt. A gyógyszertárban lehet venni bambuszkivonatos sampont (2-3ezer ft, de nagyon sokáig elég volt) és kaptam még vitaminkapszulát, az is recept nélküli volt. Ha bemész a gyógyszertárba, biztosan tudnak segíteni. Nekem már 1 hónap után jelentősen javult a hajam állapota.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!