Miért festi manapság minden lány feketére a haját?
én tök fekete hajjal születtem..de kibarnultam......és mivel tök fekete a szemöldököm, a szempillám (és ha hagynám minden szörszálam........)........nekem a fekete áll a legjobban....a szemem színéhez pláne....volt már minden szinem, de a fekete az igazi.......pedig tök birnám, ha barna hajjal is olyan hatást tudnék elérni, mint a feketével......:)
23L
Már 5 éve fekete a hajam. Nem divatból festettem át, hanem mert ez tetszett. Koravénnek se néznek, mert mindig 17nek tippelnek, mikor 22 is elmúltam.
Az ismerőseim szerint jobban áll, mint az eredeti hajszínem (középbarna).
7-es: minek festetné valaki barnára a haját, ha amúgy is barna?? (és nem őszül)
Egyébként télen a sötét színek mennek, nyáron meg a világosak :)
Akik most feketére festik, majd jönnek nyáron, hogy hogy lehet tőle megszabadulni, mert szőkék akarnak lenni, vagy világosbarnák.
Amúgy barnáról barnára festést úgy kell elképzelni, hogy pár árnyalattal világosabbra vagy sötétebbre festik, ez a kicsi változtatás is lehet szembetűnő.
én is barna vagyok, eredetileg is és festetten is
azért, mert az eredeti olyan fakó, nem élénk a festett hajszínem meg egy nagyon kicsit világosabb, élénkebb, fényesebb
mert divat és nem kell hozzá tönkretenned a hajad, mint a szőkítésnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!