Hogyan lehetnék szép smink nélkül?
Hat a szep bor az mar alapbol nyert ugy... sok viz, alvas, sport es egeszseges kaja aztan semmi baj sem lesz:)meg persze szepen kiszedett szemoldok.
Off:
Draga rocker lany :) ne sertegessel masokat mert attol te nem leszel se szebb, sem okosabb , ez sajna mar csak igy van. Manson bacsi pedig kivalo jol megel abbol, hogy tudja, hogy mindig lesznek olyanok mint te. A kereslet hatarozza meg a kinalatot, attol meg o nem olyan mint amit elad neked, ez a tobbi kedvencedre is vonatkozik. Ez bizony egy kegyetlen vilag :D
Tudom ez egy régi kérdés, a csajszi már azóta biztos változott, de elég elborzasztó. 14 éves lány vagyok, illedelmes, szófogadó, és nem váltogatom havonta a pasikat (sőt, nem is nagyon váltogatom..) és erre én büszke vagyok. Emellett sminkelem magamat, mert én úgy tetszek magamnak, hogy reggelente lilával kihúzom a szememet, meg kenek a szemem alá egy kis korrektort. úgy érzem jól áll nekem, és ennyi még belefér.
Én nagyon sok szép lányt ismerek, akik kapósak, normálisak, kedvesek, és nem sminkelik magukat...
Szerintem úgy lehetsz szép smink nélkül, hogy megszereted magadat, és meglátod magadon a szépeket. :)
"addig valószínű úgy is kinyírom magam, mert nekem ha akarnám sem lehetne jövőm :P szóval felesleges emiatt aggódnom :P "
hmhmhm.sok sikert!csak hatékonyan:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!