Smink nélkül hogyan lehetnék szép?
Figyelt kérdés
alapozót használok mert pattanásos fehér a bőröm.Nem szép a szemöldököm,nem tűnik ki a szemem az arcomból.mi kell ahoz h smink nélkül is szép lehessek?2009. nov. 22. 18:57
1/5 anonim válasza:
sminkeld ki magad. ha alapból nem vagy szép smink nélkül, mit vársz? másnak se megy csak úgy :)
2/5 anonim válasza:
nyugodtan sminkeld a szemed, egy fekete szemceruza csodákra képes, és azzal elég visszafogott de szép sminket lehet csinálni
a szemöldöködet meg szed ki
3/5 anonim válasza:
Ha esetleg túl fiatal lennél smink nélkül, és nem engedik meg a suliban, akkooor hát nem tudom, esetleg egy kis szempillaspirál még elfér :) Vagy használj szempillagöndörítőt. Vagy vond a figyelmet a hajadra
4/5 anonim válasza:
szedd ki a szemöldököd... ömm, színezett labello? az nem durva
a szemceruza és a szempillaspirál tényleg csodákra képes...
5/5 anonim válasza:
Én nem tartom szépnek magamat, és nem festettem soha az arcom.
Egyébként ugyanolyan halovány vagyok mint te: Kék szem, vörösbarna haj> hófehér, szeplős és pattanásos bőr. Emellé meg 50 kg-s fogpiszkáló és mellem sincs. És mégis mondják, hogy szép vagyok.
Érezd jól magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!