Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehetnék szép smink...

Hogyan lehetnék szép smink nélkül?

Figyelt kérdés
ilynekere gondoltam hogy szép szemöldök, festett szempilla stb..lécci írjatok ilyeneket.
2009. máj. 26. 21:38
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
kozmetikus. ha szép a bőröd akkor az már fél siker. :)
2009. máj. 26. 21:45
 2/26 anonim ***** válasza:
10%

hát a szemöldököd tuti szedd ki, gyantáztass egész testre, de én akkor is a smink mellett vagyok :P

L/14

2009. máj. 26. 22:06
 3/26 anonim ***** válasza:
19%
Olyanokat mért írjunk, hogy szép szemöldök, festett szempilla? Amúgy a FESTETT szempilla az smink. De ezek olyan alap dolgok, nem értem mire jöhetsz rá belőle.:)
2009. máj. 26. 22:09
 4/26 anonim ***** válasza:
93%

Én is pont erre megyek rá most.

Fontos az arctisztítás és a hidratálás.

Én ha krémezem az arcom látom rajta, hogy szépül. Smink nélkül is jól néz ki és alapozó már nem is kell. Persze még van mit javítani rajta, mert nemrég kezdtem el én is smink nélkül létezni :))

A tartós szempilla festésre én is gondoltam, de nem tudom milyen színnel kellene... a kék különleges, de akkor nem tagadhatom, hogy nem magától ilyen. :) A feketét szeretném, csak az meg lehet nagyon elütne. Lehet maradok a barnánál, bár nem szeretem a barnát használni... de talán az fog úgy kinézni, mintha magától lenne ilyen a szempillám.

Más szerintem nem kell... a szemöldököt érdemes mindig kiszedni ha nagyon bozontos.

Így smink nélkül is szép lehetsz.

2009. máj. 26. 23:13
 5/26 anonim ***** válasza:
77%

Tudom h OFF, de azért szerintetek nem durva h vki már 14 évesen a smink mellett van? Olyan lesz a bőre 30 éves korára, mint egy aszott mazsola.

Amúgy: körömápolás, hajápolás, szemöldökszedés, szőrtelenítés, egy jó parfüm, lábápolás, sport

2009. máj. 27. 00:19
 6/26 anonim ***** válasza:
2%

utolsónak: sminkelem magam, mert így türhetően nézek ki... meg ez a divat :P egy ilyen félig rocker, mint én, hogyan nézne ki smink nélkül? meg szép a szemem kihúzva, és engem legkevésbé sem izgat a jövő, mert én a jelennek élek, az aszott mazsola probléma miatt majd akkor fogok hisztizni, amikor aktuális lesz :D de az is lehet, hogy meg sem élem :P meg pl. nálunk az osztályban csak a gyökér csajok nem sminkelnek, és én nem tartozom közéjük hálistennek :P

L/14, aki a smink mellett van ;)

2009. máj. 27. 12:20
 7/26 anonim ***** válasza:
78%

Smink nélkül is lehetsz szép. Meg ami nem mellékes, ami világban főleg egyedi leszel, ha nem sminkeled magad minden nap.

Én sem szoktam alapozózni, csak néha, péládul karácsonykor, vagy ha megyünk valahova, diszkó, egy összejövetel... Például melóhelyre nem sminkelem magam, csak nagyon ritkán, ha például vevők jönnek, vagy olyan helyzet lehet ahol elpirulok, mert azt nem szeretem.

Ezen kívül szedem a szemöldököm, szempillaspirál, néha egy kis szemhéjpúder, de azt is ehet igen halvány színekkel, árnyalatokkal, úgy, hogy alig látszik, és természetes marad. Attól, hogy a szempilládat kifested spirállal, még igenis nagyon természetes tudsz maradni!

2009. máj. 27. 12:33
 8/26 anonim ***** válasza:
90%
Azért ez a "csak a gyökér lányok nem sminkelnek" kijelentés elég durva. Megkérdezhetem miket hallgatsz?:)
2009. máj. 27. 12:41
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

a gyökér lányok nem sminkelnek kijelentés egyértelmű provokálás, jobb nem belemenni......

a hozzászóló agyi kapacitásához pedig csak gratulálni tudok

2009. máj. 27. 12:47
 10/26 anonim ***** válasza:
0%

tudom én hogy értelmes vagyok :P

a zenémről meg annyit, hogy KoRn, Slipknot, Manson bácsi :D, de jöhet bármi, ami rock, metál vagy hasonló :P

de smink nélkül akkor is csúnya vagyok :) mondjuk abban is, de legalább 1 fokkal elfogadhatóbb :P

az osztályunkban tényleg csak azok a jókislányok, akik engedelmesek, tanulnak, kedvesek, illedelmesek, nem divatosak nem sminkelnek... és én egyik sem vagyok, bár néhány dologra a kommentjeimből is rá lehet jönni :D

L/14

2009. máj. 27. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!