Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehetnék szép smink...

Hogyan lehetnék szép smink nélkül?

Figyelt kérdés
ilynekere gondoltam hogy szép szemöldök, festett szempilla stb..lécci írjatok ilyeneket.
2009. máj. 26. 21:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

és ha rocker vagy akkor kemény vagy?

inkább szánalmas.majd kinövöd.

2009. máj. 27. 18:34
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
nem mondtam, hogy kemény vagyok, de nem vagyok puhány az tuti :P és én nem tartom szánalmasnak magam, a barátaim sem, sokkal inkább egy érdekes egyéniségnek :D furcsa ember vagyok, tudom magamról, de szeretem ezt az életstílust, így érzem embernek magam...
2009. máj. 27. 19:08
 13/26 anonim ***** válasza:
94%

Majd kinövöd.

"engedelmesek, tanulnak, kedvesek, illedelmesek" = gyökerek? Hát ma is tanultam valamit!:)

2009. máj. 27. 20:30
 14/26 anonim ***** válasza:
0%
utolsó válaszoló: nálunk igen :P vagy nem gyökereknek, hanem nyomiknak hívjuk őket baráti körben :) a jókislányság nem menő mifelénk :P
2009. máj. 27. 20:41
 15/26 anonim ***** válasza:
86%
Ha az lenne a menő, akkor jókislány lennél?
2009. máj. 27. 21:00
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
nem, mert az nem én lennék :D
2009. máj. 27. 21:32
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Smink nélkül szép? Próbálj ki természetes anyagokból arcpakolásokat, pl élesztő és tej keveréke az egyik legjobb bőrradír és egészségessé teszi a bőröd! Fontos, hogy a szemöldöködet szép formára szedd ki! Az nagyon sokat tud dobni az arcodon! ;)

Elnézést az offért, de nem bírom szó nélkül hagyni: Hova jut ez a világ...mondjuk nálunk pár éve én volt általános suliban utálva, mert mekkora gyökér vagyok, amiért nem nem járok discoba meg nem fekszem le minden második fiúval, hanem tanulok. Most az egyetemen művészettörténésznek tanulok, van egy csodás párom, szeretnek az emberek és megbecsülnek. A többiek meg lecsúszott huszonévessé váltak. Tudom...én vagyok a szánalmas. :)

2009. máj. 27. 22:14
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 14 éves! majd nézd meg 10-15 év múlva hol leszel te meg az általad olyannyira lesajnált festetlen, "jókislány" osztálytársnőid. meg fogsz lepődni.
2009. máj. 28. 19:11
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Bocs az offért, de még annyit, hogy bár nem vagyok öreg (4 éve érettségiztem) de nálunk eszébe se jutott senkinek kikenni magát az osztályban, jól tanultunk, mindenki egyetemre, fősulira készült. és iszonyat jó társaság voltunk, buliztunk, sokat lógtunk együtt, pörögtünk ezerrel. ezt csak azért írom le neked 14 éves lány, hogy lásd, az egyéniség és a jófejség mércéje nem a smink vastagságával egyenesen arányos... sminkelni egyetemen kezdtem el magam napi szinten, és a mai napig egy kevés alapozóból és szempillaspirálból áll. ha bulizok, felteszek még egy kis szájfényt "extrának". a művtöris hallgatóhoz hasonlóan engem is megbecsülnek és kedvelnek az emberek. hogy megértsd, mit jelent ez, lefordítom: minimális sminkkel vagy anélkül is jófejnek tartanak.
2009. máj. 28. 19:24
 20/26 anonim ***** válasza:
0%

engem nem érdekel sem a jövő, sem az, hogy mi lesz a jókislányokkal :) addig valószínű úgy is kinyírom magam, mert nekem ha akarnám sem lehetne jövőm :P szóval felesleges emiatt aggódnom :P

az utolsó kommentelőnek rézben igaza van, de nálunk például a smink a természetét is jelöli az embernek, tehát az lazább, vadabb, aki ki meri sminkelni magát, míg a visszahúzódó, nem túl bulizós egyének inkább nem tűnnek ki a tömegből egy kis sminkkel...

L/14

2009. máj. 28. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!