Lányok, fiúk, őszinte véleményeket várok: szerintetek mennyi idős vagyok? És hogyan nézhetnék ki picivel fiatalabbnak? Tippek?
Szia!
A hajad nagyon jó lett, a szemöldököd is :) a szemed továbbra is nagyon szép, a smink is jó.
De ez a kép tényleg nem a legjobb, talán a fények, de sztem az alapozód inkább... nem az igazi. A képen olyan, mintha maszk lenne rajtad.
Talán egy pár árnyalattal világosabb kéne, és kevesebb. Bár ehhez annyira nem értek.
Szia!
A hajad és a szemöldököd szerintem is sokkal jobb lett, mint az "eredeti" képeken. A frissen feltöltött fotód nekem is furcsa, olyan, mint amikor valaki bőrhibákat (a bőr fénylését, apró ráncokat) akar eltüntetni vmilyen képszerkesztő programmal, és túlzásba esik a "maszkolással", olyan botoxos arcot csinál.
A hajszínt jól eltaláltad és szerintem fiatalabbnak is tűnsz így (első körben én 32-t tippeltem volna), de sajnos az a fajta természetes báj tényleg hiányzik az új képről, ami a régieken megvolt.
Ha nem photoshop, akkor valamit az új szem-sminkeddel kezdeni kellene, mert nagyon távol állónak mutatja a szemeidet.
Persze tényleg sok múlik azon is, milyen szögből csinálod a képet, bár szerintem az "önarcképek" mindig becsapósabbak, mintha vki más kezébe nyomod a gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!