Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok, fiúk, őszinte vélemény...

Lányok, fiúk, őszinte véleményeket várok: szerintetek mennyi idős vagyok? És hogyan nézhetnék ki picivel fiatalabbnak? Tippek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. jan. 14. 12:08
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
48%
Nos...esküszöm, hogy nem akarok veled bunkó lenni, de ezen a képen nagyon csúnya vagy...abszolúte semmi természetesség nincs benne, nem csak átszerkesztetted egy fotódat szgéppel?? Az nem lehet, hogy így nézel ki a való életben is...Smink még mindig van rajtad, a szemed pedig nagyon furcsa... Szerintem tegyél fel egy olyan képet, amit reggel készítesz. Felkelsz, kisétálsz a fürdőbe, arclemosóval megtisztítod az arcod, kifésülöd a hajad és csinálsz egy képet...ennyi. Mindenféle smink meg faxni nélkül. Az az igazi éned... Tényleg bocs, ha megbántottalak, de ez a kép nagyon nem sikerült most szerintem.
2012. okt. 25. 14:55
 42/43 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A hajad nagyon jó lett, a szemöldököd is :) a szemed továbbra is nagyon szép, a smink is jó.

De ez a kép tényleg nem a legjobb, talán a fények, de sztem az alapozód inkább... nem az igazi. A képen olyan, mintha maszk lenne rajtad.

Talán egy pár árnyalattal világosabb kéne, és kevesebb. Bár ehhez annyira nem értek.

2012. okt. 25. 19:24
 43/43 anonim ***** válasza:

Szia!

A hajad és a szemöldököd szerintem is sokkal jobb lett, mint az "eredeti" képeken. A frissen feltöltött fotód nekem is furcsa, olyan, mint amikor valaki bőrhibákat (a bőr fénylését, apró ráncokat) akar eltüntetni vmilyen képszerkesztő programmal, és túlzásba esik a "maszkolással", olyan botoxos arcot csinál.

A hajszínt jól eltaláltad és szerintem fiatalabbnak is tűnsz így (első körben én 32-t tippeltem volna), de sajnos az a fajta természetes báj tényleg hiányzik az új képről, ami a régieken megvolt.

Ha nem photoshop, akkor valamit az új szem-sminkeddel kezdeni kellene, mert nagyon távol állónak mutatja a szemeidet.

Persze tényleg sok múlik azon is, milyen szögből csinálod a képet, bár szerintem az "önarcképek" mindig becsapósabbak, mintha vki más kezébe nyomod a gépet.

2012. okt. 25. 22:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!