Tetszik ez a haj? Véleményeket kérek!
Figyelt kérdés
[link] Jpg
Ilyen hajat akarok, vajon a másik oldala is fel van nyírva? És szerintetek sokáig kell egyenesíteni? mert nekem hullámos és sok hajam van. Köszi a válaszokat.
2011. júl. 6. 15:26
1/10 anonim válasza:
ezzel a linkkel nem stimmel vmi :)
3/10 anonim válasza:
Szia:)
Bocsi, de nekem nem tetszik.:S Ha van egy jó hajvasalód, akkor viszonylag gyorsan simává teheted. Ha nem jó, akkor sehogy sem lesz egyenes. Szerintem a másik oldalon nincsen felnyírva.:)
4/10 anonim válasza:
Ez a haj szerintem elég fiús, de ízlések és pofonok. A másik oldalon szerintem nincs felnyírva.
5/10 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik,mert a hosszú hajad preferálom,de ha neked tetszik,akkor semmi gond vele. :) Mondjuk szerintem ez olyanoknak előnyös ,akiknek kevés haja van.
8/10 anonim válasza:
Ha egy nő a rövid haj mellett dönt, mindenki fiúsnak mondja! Nekem tetszik! Mondjuk az oldalt felnyírt rész extrémebb a számomra! Szóval hajrá rövid hajú lányok!
9/10 anonim válasza:
hm.. tetszik,ha az ember lányának dús haja van és illik az arcához, de neked/vagy aki a képen van, nem illik az arcához
10/10 anonim válasza:
Nekem nem tetszik annyira, ehhez picit extrémebbnek kell lenni. A másik oldalt sztem nincs felnyirva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!