Lányok, fiúk, őszinte véleményeket várok: szerintetek mennyi idős vagyok? És hogyan nézhetnék ki picivel fiatalabbnak? Tippek?
én is olyan 30 körülinek tippellek
nagyon szép szemed van :)
35-nek tippeltelek volna, de én is csak a karaktered miatt. Ezt a véleményt osztom:
"30 körülinek tippellek.
Hagyd el a karika-fülbevalót, már nem divat és öregít.
Ne melíroztasd a hajad hanem fesd be egy színűre az egészet.
A bőröd olyan mintha szoliznál, hagyd abba, öregít (ha nem szolizol akkor bocsi)
Ne szedd ilyen vékonyra a szemöldököd
Én ezeket tudom javasolni :)"
Viszont írtad, hogy nem jársz szoliba, de akkor sem természetes ez a szín, ami rajtad van. Nekem alapozónak tűnik, nem csak púdernek. Szerintem válts, ez túl sötét, ha pont két szín közt vagy, próbáld ki a világosabbat illetve egy másik márkát, akár többet is, mert teljesen eltérő tónusúak és a mostanival úgy nézel ki, mintha hetente 5-ször pirulnál a szoliban. Ez lehet a fények miatt is, mert alapvetően a barnább bőr nem öregít, ha természetes. Ha van rajtad valami, válts.
A hajaddal az a gond, hogy nagyon homogén az arcszíneddel együtt, a kontraszt egyedül a szemed és a gyönyörű fogaid, a többi egybemosódik. A szád sem üt el a bőrödtől, próbálj ki színeket arra is, ha jobban ki vannak emelve a részleteid, fiatalabbnak tűnsz. A szemöldököd szép, a színe is, de hagyd meg vastagabbra. Ennyi ötletem van.
30 körülinek nézlek, de majdnem biztosra veszem, hogy fiatalabb vagy. Rossz színű és sok az alapozó az arcodon, nem áll jól ez a vékony szemöldök. Ezt a terrakotta színű pirosítót is a kukába hajítanám vagy legalábbis elajándékoznám, ember nincs a földön, akinek jól állna. A hajszíned szerintem rendben van, esetleg egy frufruval megpróbálkozhatnál, ha nem zavar.
26 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!