Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan szőrtelenítitek az...

Hogyan szőrtelenítitek az intim részt?

Figyelt kérdés

Kerestem szőrtelenítési tippeket, de a legtöbben csak a bikinivonalról írnak, de az ember lentebb is szőrös és azt sokkal problémásabb szőrteleníteni.

Azt hogyan oldjátok meg?

Kozmetikus ott is gyantáz? Csak azért, mert ott olyan puha a bőr, nem tudom, ott hogy csinálja...

2011. dec. 31. 15:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én kozmetikussal gyantáztatom és természetesen mindenhol leszedi. Kb 6 hetente járok és 800 Ft. Teljes mértékben kibírható, max 20 perces procedúra , bár az igaz, hogy nekem pl magas a fájdalomtűrő küszöböm. De utána hetekig sima marad. Nekem a borotva abszolút nem volt jó, este megcsináltam az másnap reggelre szúrt, amúgy sosem tudtam teljesen mindenhol leszedni a borotvával és állandóan begyulladtak a szőrtüszők, viszketett is.
2012. jan. 1. 15:52
 12/13 A kérdező kommentje:

De az nem rossz, hogy meg kell várni, hogy visszanőjön ahhoz hogy újra elmehess?

És egyenletesen nő vissza?

Mert ha epilálom a lábam, akkor vannak szőrszálak, amik hamar visszanőnek...

2012. jan. 1. 22:41
 13/13 TeeCee ***** válasza:
Ezt a krémet hagyjuk már kéremszépen, annyi káros cucc van benne és mégis képesek vagytok ODA kenni?!:) Igen a kozmetikus ott is gyantáz ha kéred, fájni fáj (amúgy idővel megszokod) de jobb elmenni és megcsináltatni, mint hogy otthon szenvedj vele:)
2012. jan. 1. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!