Lányok! Hogyan szőrtelenítitek az intim területet? A gát környéki szőrtől hogyan lehet megszabadulni? Miért van az, hogy ha borotvával, ha epilátorral csinálom, a bugyi vonalánál akkor is gyulladt, benőtt szőrtüszők keletkeznek?
én második
Szerintem a kérdező a muszájt a borotválásra értette. Én sem szeretném, ha a partnerem szőrösen látna, telemenne a szája szőrszálakkal.
még mindíg én
Azon kívül a borotvált felületek sokkal érzékenyebbek, nem fájdalomra, hanem érintésre. nem szeretném ezt sem nélkülözni.
Igen, a muszáj a szőrtelenítésre vonatkozott.
Leginkább az érdekelne, a gát szőrtelenítése hogyan oldható meg.
A szeméremdombot általában epilátorral szoktam, de tiszta folt vagyok (csak a combhajlatban, ahol a bugyi dörzsöli), nagyon csúnya. Fürdőrucit se merek igazán felvenni...
Az ajkakat nem szőrtelenítem, csak rövidre nyírom, mivel engem zavar a csupaszság és nem is merek nekiesni borotvával, krémmel meg veszélyes, epilátorral meg elviselhetetlen a fájdalom. Ott viszont ollóval megint csak lehetetlen...
én második
Én sima borotvával csinálom az egészet (nekem csak elől marad egy kis csík, az összes többi lejön.)
Nem jelent gondot, soha nem vágtam meg maga, arra kell csak figyelni, hogy merre nő a szőr, milyen irányban borotváljam.
én második
Kérdésre kérdéssel: Minek ne?
A hajunkat is festjük és a férfiak se rohangálnak szakállasan. Én már 40 felett vagyok 20 éve a párommal együtt. Mindíg is borotváltam magam és ezitán is fogom. szeretem az anális szekszet, mint az orálist is, sőt egyéb játékokat is. 3 gyermekünk van a legnagyobb 14 éves.
Ne kérdőjelezd meg a jogom ehhez, engem sem foglalkoztat, hogy ti másképp látjátok helyesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!