Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Srácok, fiúk, ti hogyan...

Srácok, fiúk, ti hogyan szőrtelenítitek a feneketek?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék rosszalló válaszokat. Sajnos nekem elég szőrös, és sokszor engem is zavar higiénia szempontjából. Próbálkoztam csipesszel is, de problémás, mert ugye nem látom ott hátul egy idő után, és csak a nagyobb szálakat tudom kihúzni.
2011. okt. 31. 12:49
 1/10 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés szőr van a fenekemen, de ha problémám lenne ebből, akkor ollóval levágnám rövidre aztán borotválnám, pont mint az "első oldalamat". Tükör nagy segítségre lesz.
2011. okt. 31. 12:56
 2/10 anonim válasza:

sehogyan sem,mert nagyon nehéz saját magadnak!

Ha higiénia szempontjából zavar, akkor minden nagy dolog után mosd meg a feneked és rendben lesz!

2011. okt. 31. 13:03
 3/10 A kérdező kommentje:
Egy nyírógéppel én is próbálkoztam, de olyan módszer érdekelne, ami elég tartós is.
2011. okt. 31. 13:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Gyantáztasd, ha tartósabb eredményre vágysz. Esetleg még epilátor, de az szerintem jobban fájna mint a gyanta.
2011. okt. 31. 13:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Én borotválni szoktam.
2011. okt. 31. 18:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Én gyantáztatom, hat hetente.
2011. nov. 7. 11:18
 7/10 anonim válasza:

Nehogy borotválni kezdd! Megerősödik, és szúrni fog rendesen, ami elég ciki. Én is gondolkodtam már ezen, bár annyira vészesen nem szőrös.

Biztosan gyantáztatnék a helyedben!

2011. nov. 16. 22:55
 8/10 anonim válasza:
nekem is rendesen szőrös a fenekem bár miután voltam pár igazán jó nővel is,stb...rájöttem,hogy őket nem feltétlen ez érdekli...de konkrétan engem is zavar,szóval egy hosszútávú megoldás a gyantán kivül engem is érdekelne :)
2011. nov. 25. 11:30
 9/10 anonim válasza:
nekem is nagy a dzsumbuj a lyuk körül, de én nem szőrtelenítem 18/f
2015. febr. 10. 20:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Én gyantáztatom kozmetikusnál.
2015. febr. 10. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!