Mivel szőrtelenítitek az intim testrészeteket?
Figyelt kérdés
én borotvával szoktam nekiesni,viszont az utóbbi időben elkezdett erősödni és sötétedni, eddig nem volt ilyen probléma. összegyűjtöttem az összes lelki erőm és kipróbáltam a gyantát is, nagyon rossz, de még mindig kevésbé gyilkos,mint az epillátor, viszont nem tudom mindenhol leszedni vele, csak a könnyen hozzáférhető helyeken. a szőrtelenítő krémtől meg komolyan elkezdett kétszer olyan gyorsan nőni, ki tudja milyen kemikáliát raknak bele..ti hogy csináljátok, ha majdnem az egész területet le akarjátok szőrteleníteni?2011. jún. 1. 18:42
1/6 anonim válasza:
borotva én azzal szoktam csak az a baj benne hogy hamar visszanő
2/6 anonim válasza:
Hát a borotva tényleg nem jó, és a leírtak alapján akkor a gyanta maradt. :S Epilátor rosszabb mint a gyanta, ahogy mondtad, a krém sem jó (meg nem is egészséges ha ilyen intim érzékeny helyekre ilyen szereket teszünk, még a véén felkerül a hüvelybe) akkor maradt a gyanta. :/
4/6 anonim válasza:
epilátor ... egy idő múlva megszokod a fájdalmat (fontos a jó hidratálás) , ha sietős borotva és hab :)
5/6 anonim válasza:
Utolsóhoz csatlakozom, epilátor. Elsőre sokkolóan hangzik, tudom, de hozzá lehet szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!