Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan szőrtelenítitek az...

Hogyan szőrtelenítitek az intim részt?

Figyelt kérdés

Kerestem szőrtelenítési tippeket, de a legtöbben csak a bikinivonalról írnak, de az ember lentebb is szőrös és azt sokkal problémásabb szőrteleníteni.

Azt hogyan oldjátok meg?

Kozmetikus ott is gyantáz? Csak azért, mert ott olyan puha a bőr, nem tudom, ott hogy csinálja...

2011. dec. 31. 15:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én borotválom.
2011. dec. 31. 15:20
 2/13 A kérdező kommentje:

De az ajkakat is?

És teljesen normál borotvát használsz?

Én amikor borotválom, mindig begyulladnak a szőrszálak...

2011. dec. 31. 15:24
 3/13 anonim ***** válasza:

Én borotvát használok. Nem gyulladnak be tőle a szálak. Mikor epiláltam, meg gyantáztam akkor gyulladtak be sajnos :/

A kozmetikus ott is gyantáz :)

2011. dec. 31. 15:27
 4/13 anonim ***** válasza:
Aha, sima eldobható borotvát. Én ilyen típusú vagyok, hogy sosem gyulladnak be hál' Isten. De ha túl gyakran borotválom, akkor kisebesedik. Azt utálom.
2011. dec. 31. 15:29
 5/13 anonim ***** válasza:
én krémet, mert a borotvától begyullad.
2011. dec. 31. 15:49
 6/13 anonim ***** válasza:
Ú, pedig krémet nem szabad az intim területre használni..:/ Vagy direkt oda való?
2011. dec. 31. 15:54
 7/13 anonim ***** válasza:
54%

Én is csak a bikinivonalat és a combtövet borotválom/gyantázom, a többit csak rövidebbre vágom. Jó ez így:) Egyébként már nem is olyan nagy divat a teljes szörtelenítés, nem is egészséges mellesleg.

De ha teljesen le akarod szedni, egy kozmetikus meg tudja csinálni, de ott is fájni fog:S

Ha meg borotválod, utána kend be aftershave balzsammal, vagy betadinnal.

2011. dec. 31. 16:10
 8/13 A kérdező kommentje:

És a pasik mihez vannak szokva?

Mit szólnak, ha nem vagyok teljesen csupasz?

Vagy kérdezzem meg tőle, hogy oké-e ha itt-ott nem vagyok csupasz?

2011. dec. 31. 18:19
 9/13 anonim ***** válasza:
Ez a te döntésed, ha le akarod borotválni, tedd azt, ha nem, akkor nem. Nincs gond egyikkel sem, mindegyik nagyon szép tud lenni:D
2011. dec. 31. 19:12
 10/13 anonim ***** válasza:
Weet krémet.hat nem kifejezetten jo tudom,de a borotwátol begyullad.nagyon érzékeny ott:-S
2011. dec. 31. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!