40 percem van elkeszulni es zsiros a hajam, mar nincs idom megmegmosni, mit csinaljak vele?
Figyelt kérdés
Hatkozeig ero, termeszetes, vilagosbarna, kisse lepcsosen levagva es a fejem tetejen elegge zsiros. A vasalas ront? 16/L2011. dec. 3. 17:41
1/11 anonim válasza:
Hintőporral dörzsöld be, fogd fel. A vasalás csak ront.
3/11 anonim válasza:
én azt olvastam, hogy ha egy kis hajlakkot beledörzsölsz, egy fél napig vagy 1 napig még 'elviselhető' a hajad. :)
4/11 anonim válasza:
Kicsit samponozd be csak ott ahol zsíros és vízzel öblítsd le és szárítsd meg.
5/11 anonim válasza:
40 perc alatt simán meg lehet mosni, és megszárítani. Nekem derékig ér, és kb 20 perc alatt szoktam mosni-szárítani.
6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
Más tipp?
2011. dec. 3. 18:12
7/11 anonim válasza:
Nekem is addig ér és 10perc mosással-szárítással....
9/11 anonim válasza:
Érdekes nekem majdnem derékig ér és nagyon dús,legalább fél óra kell szárítással...ha nem több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!