Yamaha Mintemről hogyan szedjem le az ülés alatti idomot? Utána a karbit hogyan pucoljam ki? Biztos hogy ez a probléma?
Figyelt kérdés
Kezdő vok.A karbimból elfolyt az egész tartály tartalma,utána megnéztem,sztem benzincsap nem zár,kosz lett a súber alatt,ezért folyt el.Az idomot nem tudtam leszedni,akárhogy nézegettem.Oldalcsíkom nincsen.Köszönöm előre is.2012. jún. 27. 15:57
1/5 anonim válasza:
Hello!
Lehetséges,hogy a karbi lesz.1.:Csavarozd le az ülést.2.:Keresd meg az idom összes csavarját.3.:eljutottál a karbihoz,finoman szedj le mindent, és ennyi.
2/5 anonim válasza:
De valószínűleg,hogy elég lesz csak a sisaktartót kiszedni üléssel együtt!
3/5 waland válasza:
Ha veled leveleztem korábban, akkor bocs, hogy nem válaszoltam a levélre, nem igazán voltam Gyik-közelben. Először le kell venni az ülést, nem tudom biztosan, mert nálam már nem gyári csavar van benne, de ha minden igaz, csak kicsavarod, kihúzod a csavart, és már le is jön. Utána megkeresel minden csavart az idomon (4 db lesz - 2 a lábtartónál, 2 a csomagtartót fogja, ha van), kicsavarod őket, majd előrefelé döntve óvatosan, de határozottan kifordítod az idomot az üléstartó alól. A karbihoz leveszed a légszűrőt, kilazítod a karbi másik oldalán is a beömlőnél is a szorítóbilincset, és csak simán kihúzod a karbit. Utána karbiból 2 csavar ki, és már lehet is takarítani - legjobb nagy nyomású levegővel kifújni, és ha van benne valami nagy, látványos szemét, akkor azt valamivel kipiszkálni. Mikor rakod össze, akkor figyelj, hogy ne essen le az úszóról a tűszelep, mert ha nincs a helyén, akkor semmi benzin nem fog átjutni rajta. Ha állva elfolyt a benzin, akkor egyébként a vákuumos benzincsapod is kuka sajnos, de ne vegyél automatikusan új ugyanolyat, inkább keress egy megbízható boltost, akitől meg tudod kérdezni, hogy tud-e jót hozni (nekem tavaly szólt a kereskedőm, hogy a minthez való utángyártott csapok gyárilag eresztenek, nem tud belőle jót, ezért egy 3kj csapja van rajta, külön benzinszűrővel)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat megcsináltam már,jó lett.Annyi még a gond,hogy gázadással indul csak,utánna pedig magas az alapjárat,ezt hogyan oldjam meg?
2012. jún. 30. 09:04
5/5 kata kata válasza:
indítsd be ha már meleg a motor az alapjárati állító csavart lassan tekejed az óramutató járásanak ellentétes irányába (balra) a neked megfelelö fordulatra tudod beállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!