Lehetséges ez? Valaki segítsen!
Amikor használok alapozót,korrektort kevesebb a pattanásom mint most..
most ugye ősziszünetvan és nem sminkelem magam ki, ha itthon ülök, de az utóbbi pár napban borzalmasan ki vagyok pattogva...holnap megyek el és a korrektorom is fogyóban van. szóval lehetséges,hogy a smink hiánya miatt pattogok ki?:O
Ennek mi a fene köze van az önismereti kérdésekhez...? Idióta -.-
Amúgy meg inkább kezelned kéne a pattanást tonikkal vagy krémekkel, ahelyett, hogy púderezed.. Így nem fognak elmúlni.
ja, és 19:57 ; a bunkóságodat vihetnéd máshova;) SZERINTEM jobban járnál vele máshol..
képzeld kezelem.. sőt már vagy 6féle kence-ficét kipróbáltam rá és nem segített.
csak hidratáld mindig, és ne kend semmi mással. a legrosszabb amit tehetsz szerintem a drogériás tinicsodaszerek. semmit nem érnek, sőt csak rosszabb lesz, hogy aztán persze még több tinicsodaszert vegyél sok pénzért.
Egyébként általában a púderekben, korrektorokban is vannak pattanás elleni, gyulladáscsökkentő összetevők (mármint a jobbfélékben), lehet hogy az épp használ neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!