Valaki segítsen könyörgöm!? :' (
Sajnálom,de ebben mi nem tudunk neked segíteni.
Ezt csak magadban tudod elrendezni.
Egy ideig nagyon sz@r az tény és való,de hidd el pár hét vagy hónap és jobb lesz.Vége ennek is,de majd ha készen állsz rá jön a következő.
Most nagyon rossz neked,de elmúlik.Hidd el az idő mindent megold.Viszont egyre figyelj,ne hanyagold el magad,és próbálj tanulni is!!
Szedd össze magadat!Ja és ne gyakorikérdésekre írd a gondodat mert mi nem tudjuk megoldani helyetted!;)
Sok szerencsét!:]
17/L
hát én is voltam már így, ráadásul utána kirúgtak a melóból, így alkohol terápiára sem futotta, aztán kirúgtak az albérletből is, télen. :)
igazából nem tudok biztatót mondani, jópár hónapig ilyen lesz a helyzet, ha nem nagyon változik körülötted semmi akkor 1-2 évig is.
Tudom milyen érzés! :(
Egy darabig (!!!) ne is akarj tovább lépni, mert úgy sem menne. Szeretted, szeretett nem lehet csak úgy semmibe venni. Pár nap és túlteszed magad rajta.
Vegyünk egy példát:
Képzelj el egy gyíkot. Egy aranyos pici gyíkot. Ez vagy te. Jön egy naaagy és csúnya fiú, és rálép a farkadra, ami leszakad rólad (<- a farkad volt a barátod). Eleinte a gyíknak is fáj (igen, fáj! Leszakadt róla egy fontos része), és mivel te vagy a gyík neked is! De mi történik a gyíkkal és veled? A gyíknak visszanő a farka, és neked is vissza fog. :)
Hülye példa, tudom...xD
Ha le akarod foglalni magad akkor rajzold le a gyíkot, minden nap ahogy nő és nő a farkad! XD Szééép és művészi legyen! (De vigyázz! A gyíkok farka nő, és nem csökken! ;))
röviden: Lesz még szebb kapcsolatod is.
Csak ez éltessen.
Az élet még csak most kezdődik számodra, hát élj vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!