Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » SOS könyörgöm valaki segítsen...

SOS könyörgöm valaki segítsen felopntozok mindenkit csak valaki segitsen?

Figyelt kérdés
A mosogatógépem hülye fogásura csinálja a poharakat és ilyen fehér foltok vannak rajtuk áááááá ki mit használ? mit vegyek mit tegyek segítsetek PLS:
2011. júl. 7. 12:25
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Azokat a poharakat ne mosd többet gépben, vegyél olyanokat, amik mosogatógépben moshatók.

Az a bajuk, hogy nem elég kemény az anyaguk (üveg és üveg között különbség van!), és megkarcolja a súrolópor őket.

2011. júl. 7. 12:33
 2/26 A kérdező kommentje:
De igen én is ezt hittem de a poharaim dobozán rajtavolt hogy mosogatógépben elmosható és néha a fazekaimnak is hülye fogása van meg mindennek
2011. júl. 7. 12:38
 3/26 anonim ***** válasza:
Jaa, hát akkor talán válts mosogatószert.
2011. júl. 7. 12:44
 4/26 A kérdező kommentje:
volt már lidl s dero mülleres most somat van
2011. júl. 7. 12:56
 5/26 anonim ***** válasza:
Hány fokos programot használsz a mosogatáshoz? Nem lehet,hogy a hő ennyire eldeformálja az edényeket?
2011. júl. 7. 12:58
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Csepptelenítőt is használj, vagy nézesd meg, hogy adagolja-e a gép.
2011. júl. 7. 13:07
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha kézzel letörölhető vízcsepp foltokról van szó, akkor só hiányzik a gépedből. Ezt külön lehet kapni, alulra kell betölteni.
2011. júl. 7. 13:10
 8/26 a_maestro_főnök válasza:
68%
Calgonnal a moso(gató)gép is tovább él !! Tüttürürüttű tüttűü "DING"
2011. júl. 7. 13:28
 9/26 A kérdező kommentje:
mosogatóprogramból eco van rajta többnyire azt használom de a többi programon is ilyen lessz a szereim : lidl só müller: öblitő Tabletta somat standrad és igy sem jó nem tudom mit rontok el pedig ha valami kifogy ha jelzi rögtön utántöltöm és mégis ez az eredmény az adagolási szinteket is álitgatam már összeviszsa :( sírva fakadok 100 ezer forintal került többe a konyhabutorom ez beépitett csak a kezelőrésze látszik ki és nekeem nem sikerül de bezzeg az olyn ismeröseim akik se sot se öblitőt nemhasználnak na azoknál bezzeg normális én már 1 éve csak váltogatok mindneféle tablettára de eggyik sem jó :( :S Segítsetek köyörgöm meghalok :(
2011. júl. 7. 13:34
 10/26 anonim ***** válasza:

DM-es tablettát használok, de a legjobb a Somat tabletta. Nekem a gyors program is elég, de akkor gyorsan ki kell szedni a poharakat, mert rájuk szárad a forró víz.

Szerintem: mosd ki a gépedet gépmosóval, kb. ezer Ft.

Szerintem az öblítőt állítgasd, a sót meg minimumra.

2011. júl. 7. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!