Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » SOS könyörgöm valaki segítsen...

SOS könyörgöm valaki segítsen felopntozok mindenkit csak valaki segitsen?

Figyelt kérdés
A mosogatógépem hülye fogásura csinálja a poharakat és ilyen fehér foltok vannak rajtuk áááááá ki mit használ? mit vegyek mit tegyek segítsetek PLS:
2011. júl. 7. 12:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Lehet hogy tul sok szert hasznalsz, az eco az gyors mosas, biztos nem obliti le rendesen.
2011. júl. 12. 16:17
 22/26 anonim válasza:
Szia, ez érdekes, mert a sógornőmnél is fura a poharakat megfogni, olyan "nyikorgós" érzés, a hideg kiráz! Nem tudom, hogy ő mit használ. Nálunk nem olyanok a poharak, én Calgonit öblítőt használok(sárga színű), azt pedig egy adagolóba kell tölteni(csak ha kifogy, nem minden alkalommal), és be lehet állítani 1-6-ig, hogy milyen mennyiségben adagoljon a mosogatás során, nekem 3-asra van állítva. A tablettából: calgonit powerball lemont klasszikus változatát használom, alul fehér, felül kék és benne egy piros bogyó. A sót pedig akkor teszek bele, ha szintén kifogy, ezt egy úszógolyó jelzi, hogy mikor fogy ki. Sóból mindig az veszem, ami a legolcsóbb.
2011. júl. 13. 10:30
 23/26 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm pontokat adtam is valóban ahogy mondod nyikorgósak a poharak!!! neked mijen tipusú a géped és a sogornődé???
2011. júl. 13. 12:30
 24/26 anonim válasza:

Nekem mindig állítgatnom kell az öblítő adagolását, mert a mosogatószertől függ, hogy mi a jó... Azt hiszem, ha fehér akkor kevés az öblítő, ha ragadós a pohár akkor meg sok (de lehet, hogy fordítva) Ki kell kísérletezni, de az én gépem leírásában van egy "hibalehetőségek" rész, ahol erre is kitér és leírja, hogy min kell változtatni.

Még annyi, hogy én be tudom állítani, a "3 az 1-ben" funkciót, mégis kell só a gépbe - bár jóval ritkábban kell töltögetni.

2011. júl. 13. 21:22
 25/26 anonim válasza:
szia, 10.30-as vagyok. Nekem whirpool márkájú van, a sógornőmét nem tudom, talán siemens(de nem emlékszem igazán). Ja még annyit kihagytam, hogy 3 progi van a gépemen az egyik egy gyors mosogatás, az csak 30perc, a másik az általános, 50 fokos (ezt szoktam használni) és van a 70 fokos, ezt zsírosabb edényeknél, fritőz alkatrészeknél használom. Tudom, hogy sok tippet kaptál, de szerintem ne tegyél túl sűrűn bele sót, illetve láttam a boltban, hogy lehet kapni olyan gyémánt alakú felakasztható vmit, ami fényessé teszi a poharakat. Beakasztod a gépbe és minden mosás alkalmával kopik. Én nem használtam, nincs tapasztalat, de hátha megoldás neked.
2011. júl. 13. 22:25
 26/26 LN09 ***** válasza:

ECO-val sose többet nem mosogatok! Nekem az semmit nem ér. Foltosak maradnak a poharak is.

Szoktál használni öblítőt? Mert nálam ez volt a legfőbb baj. Mióta azt használok, és magasabb hőfokon mosogatok, csillognak a poharak. Ha fehér foltos marad a pohár, akkor nem is öblít rendesen.

Milyen géped van?

2011. aug. 1. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!