Valaki segítsen könyörgöm!? :' (
Figyelt kérdés
Úgy érzem vége az életemnek. Vége lett a kapcsolatomnak ami 1 évig tartott, nem tudom mit csináljak. Nem tudom abbahagyni a bőgést, semmi sem tudja lekötni a figyelmemet. Nem megy sem a tanulás se semmi, mindenhez negatívan állok hozzá. Nem adok magamra, nem tudom mikor volt utoljára megmosva a hajam... Ennek tetejére kezdek kocka lenni, nem tudom kikapcsolni a gépet, állandóan az ő adatlapját nézegetem a közösségi oldalakon. Annyira összeomlottam, soha senki nem volt még ennyire fontos számomra. Nem tudom mihez kezdjek most, mivel fogom tölteni azt az időm amit eddig vele töltöttem. Üresnek érzem magam, de közben megszakadok a fájdalomtól. :'(2010. okt. 2. 11:19
11/14 anonim válasza:
Erőltesd meg magad, ne engedd át magad ilyen könnyen a depressziónak. Éld rendesen a mindennapi életedet, ahogy eddig.
12/14 anonim válasza:
Első vagyok de a mindennapjait nem tudná élni ugyanugy mert eddig vagyis 1 évig a volt barátjával töltötte.Sztem nyugodj meg ha sirni kell hát sirj előbb-utóbb vége lessz ennek is (hát ezzel gondolom nem segitettem)
13/14 anonim válasza:
Úgy értem, kelj fel, mosakodj, járj el az iskolába vagy dolgozni, találkozz a barátaiddal.
14/14 anonim válasza:
Megértelek, nem fikázok, nem osztom az eszet, csak annyit mondok: az idő fogja megoldani a gondodat.
Magadat tiszteld meg annyira, hogy megpróbálsz kicsit másra is gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!