Hogyan szüntethetném meg a kényszergondolataimat? WALAKI SEGÍTSEN!
Szerintem egyik gyakorikerdesek felhasználó sem végzett orvosi egyetemet...
A pszichiáterek sem igazi segítségek,de ők tudják csökkenteni vagy valami...
Nos, nem végeztem de jelenleg tanulom.Ez a két kényszergondolat amit leírtál elég gyakori eset.Tulajdonképpen azért alakulnak ki mert túlságosan félsz ettől a két dologtól, hogy pl homokos leszel/vagy.
Ezt kéne megbeszélni magaddal hogy a félelmed szükségtelen.Ha jön a gondolat egyszerűen tereld el, hesegesd el.... Pont nem jó ha elvonulsz a szobádba és nem beszélsz senkivel mert akkor még jobban csak azon van az agyad.Depresszió közbe meg aztán végképp csak az adott problémával foglalkozol.. és egyre jobban beleőrülsz.Szerintem 100%osan nem lehet megszűntetni pszichológus nélkül.De csökkenteni biztosan lehet.Fogadd meg hogy ha jön a gondolat nem foglalkozol vele!!!
Ezzel, hogy leírtad a problémát, már tettél egy lépést a gyógyulás felé. de attól még kellene egy állandó személy, akivel rendszeresen meg tudod beszélni a problémáidat.
az a baj, hogy annyira félsz attól, hogy meleg leszel és meg fog vetni a társadalom, hogy már ezmiatt képzelődsz. Nem szabad belelovalnod magad abba, hogy depressziós vagy, inkább próbáld lebeszélni magad erről. úgy ártasz legjobban magadnak, ha sajnálod magad. mond el magadnak minden nap minél többször, hogy "hetero vagyok, nem vagyok depressziós" meg hasonlókat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!