HELP! Mitől büdös a lábam, és mivel szüntethetném meg? ://
Nem olyan régóta,amióta egy elég rossz minőségű cipőt vettem,azóta észrevettem,h büdös a lábam,a zoknim,a cipőm. Átváltottam egy másik cipőre,de nem múltak a panaszok.
Valami tipp,hogy mit tehetnék ellene,vagy mivel kezeljem stb..?
Ráadásul lány vagyok és ezáltal talán még kellemetlenebb.:S
Szerintem a scholl közel sem olyan jó mint amilyen az ára. Többet kipróbáltam a termékeik közül és nem dobtam el magam.
Vegyél micozid hintőport a gyógyszertárban kb 650 ft egy doboz de hónapokig elég. Eleinte porozd a lábad naponta + a cipődbe is szórhatsz, majd később elég hetente párszor ha eszedbe jut. Páromnak förtelmes lábszaga volt, hiába a nike cipő. Mióta használja semmi.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Utolsó: És ez a hintőpor kimondottan mire való? Mármint gomba/szag/izzadás?
És nem lesz tőle fehér belül a cipő? Eddig amikor hintőport használtam mindig fehér maradt belül:S
Jól van Szandi, már nagyon idegesítő a büdös lábad!
Sztem vágd be magad a kerti kútba mert ezt már nehezen viseljük el , a családunk szétesőbe a büdösség miatt :/ BÜDÖS A LÁBAD FOGD FEL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!