Valaki segítsen? Story lennt
huu, de gáz!
Ha viszont nem mondsz igazat, egyre nagyobb bajban leszel!
még a másikat is bemártani. De mi vezetett idáig? Amúgy azt érdemli, hogy lopjál tőle? ugye, nem.
Jó nagy tanulság készül. figyelj, és tanulj belőle. még ha lesz egy-két füles is.
Szerintem egyik szülődet avasd be.... Vagy inkább mindkettőt. Mondd azt, hogy nekik szerettél volna karácsonyra valamit venni.... tudom, hogy ez hazugság, de így talán kimászol ebből a szar helyzetből és egy életre megtanulod, hogy nem veszünk el pénz a szüleink pénztárcájából és nem hazudozunk össze-vissza.
Hozzá kell tennem, gyerekkoromban én is csináltam ilyen és le is buktam... hónapokig rémálmaim voltak és azóta egy forintot sem tudnék eltenni, ami nem az enyém, és szólok a bevásárlásnál, ha szegény pénztáros véletlenül többet ad vissza. (pedig máskor lehet, hogy kevesebbet....)
Mondd el.. ne kavard bele szegény ártatlan osztálytársad.Nem lenne egyenes.Családba kell ezt megoldani nem iskolába meg egyebek.Mondd el míg nem késő.
2000 Ft még nem nagy pénz. Meg ki nem lopott a szüleitől gyerekkorába?:)
nyugivan.
nyugi én sok hülyeséget csinálok megbánom és hót ideg leszek
mond meg hogy apud pénztárcájából vetted el tényleg anyudnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!